Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΣΘΗΜΑ.

                                                              
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες έννοιες που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε και να εφαρμόζουμε όλοι στη ζωή μας για να ξεπεράσουμε αυτή την προσωρινή οικονομική, κοινωνική, ηθική και πνευματική κρίση.

Πρόκειται για τη δύναμή μας να δημιουργούμε και να επηρεάζουμε την ειρήνη και την αρμονία στον κόσμο γύρω μας.

Βοηθήστε τον εαυτό σας, την οικογένεια και όλη την κοινωνία με την δύναμη της  ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
                                       

Ο επιστήμονας Gregg Braden έχει δημιουργήσει μερικά ντοκιμαντέρ με εντυπωσιακές πληροφορίες και παραδείγματα που αποδεικνύουν  ότι οι σκέψεις, οι επιθυμίες και τα συναισθήματα μας έχουν άμεση επίδραση στο υλικό κόσμο που ζούμε.

Δείχνουν ξεκάθαρα ότι μπορούμε να αλλάξουμε την φύση του κόσμου που ζούμε, με τη συνειδητή χρήση του νου μας και τον οραματισμό της επιθυμητής για μας πραγματικότητας, όταν ο οραματισμός γίνεται με θετικό συναίσθημα.

    Ειρήνη - που σημαίνει ασφάλεια, ενότητα, εμπιστοσύνη, ισότητα, δικαιοσύνη, αγάπη, αλληλοσυμπαράσταση, εντιμότητα, σεβασμό και η απουσία   οτιδήποτε αντίθετου από αυτά.

    Αφθονία για όλους, δηλ. όλοι (χωρίς εξαίρεση) να ζουν άνετα και ευτυχισμένα και να έχουν ολοι όλα όσα χρειάζονται για τις ανάγκες τους.
                                              

Είναι απλό. Κάθε μέρα θα δώστε 20 με 30 λεπτά μια ή δυο φορές την ήμερα (την ώρα που εσείς επιλέγετε) για να:

    Βιώστε την ειρήνη και την αφθονία μέσα και γύρω σας.

    Να οραματιστείτε και να νιώσετε ότι η κοινωνία μας ήδη βρίσκεται σε αυτήν την πνευματικά εξελιγμένη κατάσταση. Δηλ. ότι έχει ήδη γίνει!
Να το νιώθετε με το σώμα και το συναίσθημα σας -  ότι ζείτε μέσα  σε αυτήν την «τέλεια κοινωνία»

Μπορείτε να καθιερώστε πέντε λεπτά από την καθημερινή σας  συγκέντρωση, διαλογισμό ή προσευχή.

Συγχρόνως θα κάνει καλό να μην εστιαστούμε πια σε αρνητικά συναισθήματα, όπως φόβος, άγχος ή θυμός στα «προβλήματα» (ευκαιρίες για εξέλιξη) που περνάμε τώρα.
Τέτοια συναισθήματα μόνο χειροτερεύουν το πρόβλημα και δίνουν ενέργεια σε αυτό που υπάρχει.
                                              


Θα είναι πιο αποτελεσματικό να  συγκεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, την οικογένεια και την κοινωνία και να αξιοποιήσουμε αυτήν την προσωρινή περίοδο  σαν ευκαιρία για βελτίωση και εξέλιξη προς μία νέα πνευματικότερη εποχή που γεννιέται.

Καλύτερα να μιλήσουμε για το πως θα θέλουμε να είναι η κοινωνία μας, και να κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει έτσι, αρχίζοντας με την δική μας συμπεριφορά και τον προσωπικό τρόπο ζωής.

Ας δημιουργήσουμε κυριολεκτικά ένα δίκτυο θετικής πρόθεσης για να επιδρούμε μαζί στο ενεργειακό ιστό (MATRIX) της ύλης.
ΔΑΝΑΗ