ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΤΗE SOULS OF ASCENSION)


Η Ντολόρες Κάννον αναλύει τα Τρία Κύματα των Εθελοντών ψυχών (Starseeds Αστρόσπορων) τα οποία ενσαρκώθηκαν στη Γη τα τελευτάια 75 χρόνια (μετά την ρίψη της πρώτης ατομικής βόμβας το 1945) για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ανεβάσει τις δονήσεις και να ανελιχθεί μαζί με τη Γη στην ανώτερη διάσταση.


Τα 3 Κύματα των Εθελοντών ψυχών είναι τα ακόλουθα :

· Το 1ο Κύμα των Εθελοντών ψυχών :

Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της τέταρτης
έως τις αρχές της έκτης δεκαετίας τους, αυτοί οι εθελοντές έχουν δοκιμαστεί από τη βία, την οργή και το μίσος, που έχουν βιώσει στη Γη.

Βρέθηκαν στον σκληρότερο χρόνο προσαρμοζόμενοι στη ζωή ως άνθρωποι, και πολλοί από αυτούς προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν.

                                         


· Το 2ο Κύμα των Εθελοντών ψυχών :

Ευρισκόμενοι τώρα στα τέλη της δεύτερης και στην τρίτη δεκαετία τους, αυτοί οι εθελοντές είναι πιο άνετα σε σώμα και λέγεται ότι είναι φάροι ή κανάλια της ενέργειας, που μπορούν να επηρεάσουν άλλους, μόνο με το να είναι κοντά τους.

Η αποστολή τους του να μοιράζονται απλά την ενέργειά τους με τους άλλους σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε, αλλά απλά να υπάρχουν.

                                    

· Το 3ο Κύμα των Εθελοντών ψυχών :

Τα καινούργια παιδιά, πολλά από τα οποία είναι σήμερα έφηβοι, έχουν όλη τη γνώση που απαιτείται για να υπάρξουν στον πλανήτη μετά την διαστασιακή μετατόπιση και την μεταμόρφωση.

Το DNA τους είναι πιο προχωρημένο και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουν είναι το να παρεξηγούνται από τον ανθρώπους, ότι πάσχουν από διαταραχή ελαττωμένης προσοχής και υπερκινητικότητας, που πρέπει να τύχει ιατρικής φροντίδας.

                                      

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι, ότι ζούμε στην πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Σύμπαντος, και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εδώ τώρα.

Υπάρχουν χιλιάδες ψυχές που θα ήθελαν να είναι εδώ για να βιώσουν αυτό το γεγονός της διαστατικής μετατόπισης στην ανώτερη διάσταση – ακόμη και αν θα μπορούσαν να είναι εδώ μόνο για λίγες ώρες.

                                     


Λένε ότι ακόμα και αν γεννηθούν και πεθάνουν αμέσως, θα μπορούν να πουν, "ήμουν εκεί όταν συνέβη αυτό".

Τόσο είναι σημαντικό αυτό για ολόκληρο το Σύμπαν.

Ζείτε, λοιπόν, σε έναν πολύ υπέροχο καιρό, που δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.


Δείτε εδώ το βίντεο:ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Κείμενο:
Kyriakos Ascension Galactic Council    
ΔΑΝΑΗ