ΙΟΧΡΟΥN ΠΥΡ - ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ

 


Είναι μία από τις δυνάμεις της "Εγώ Ειμί" Παρουσίας και δίνεται στον άνθρωπο όταν αυτός την επικληθεί ένθερμα για να εξαγνίσει τις δυσαρμονίες που δημιούργησε κατά τις διάφορες διαβιώσεις του.

Μπορεί να οριστεί σαν Ιερό Πυρ, αμιγής Θεία ενέργεια, κατά το μεγαλύτερο μέρος αόρατη και έτσι διαμορφωμένη από Θείες Υπάρξεις ώστε να μπορεί να αξαγνίσει κάθε δυσάρμονη ενέργεια σε εκείνον που την επικαλείται ή σε άλλους.

Είναι ενέργεια της Τέταρτης Διάστασης, βρίσκεται παντού στο σύμπαν και γίνεται εφικτή στον άνθρωπο μέσα από εξασκημένη επίκληση προς τις Θείες Υπάρξεις που έχουν αφιερωθεί σε αυτή την εξυπηρέτηση.
                                            
Οι κυριότερες από Αυτές που εξυπηρετούν, είναι Εκείνες οι Οποίες ανήκουν στην Έβδομη Ακτίνα που βρίσκεται σε εκδήλωση κατά τον παρόντα κύκλο των 2000 ετών και στον οποίο υπάγεται η Ιόχρους Φλόγα.


Ο τρόπος με τον οποίο ενεργεί η φλόγα.
"… Η Ακτίνα κατέρχεται προς τα κάτω στο σημείο που γίνεται η επίκληση -εκεί που πραγματοποιήθηκε η μαγνητική έλξη της ενέργειας.
Τότε, καθώς αρχίζει να επιστρέφει στην Πηγή από την οποία προήλθε, η Ακτίνα αυτή διαμορφώνεται σε Φλόγα που υψώνεται προς τα πάνω γιατί, η φύση της Φλόγας είναι πάντοτε να ανέρχεται.
Καθώς το Φως είναι Ζωή -η Ζωή Αυτής της ΄Ιδιας της Θεότητας- η ουσία της Ακτίνας και της Φλόγας, που κατήλθε σαν αποτέλεσμα κάποιας επίκλησης, είναι η Φωτεινή ουσία που ζωογονεί κάθε έργο ή ενέργεια.

"Όταν θέλετε την Ιόχρου Φλόγα της Αγάπης, του Ελέους και του Οικτιρμού να ενεργεί στον φυσικό κόσμο, να την επικαλείστε στο ΄Ονομα και την Εξουσία της Θεότητας που κατοικεί μέσα σας - της ατομικοποιηθείσας "Εγώ Ειμί" Παρουσίας.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
Για οτιδήποτε μας απασχολεί.

«Στο όνομα της ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
απευθύνομαι σε Σένα Ιόχρου Φλόγα
σύμφωνα με τον νόμο της αβλάβειας

Δίνω εντολή, Σε κατευθύνω και Σε εντάσω
στις Δυνάμεις που μπορώ να διευθύνω
με την Φλόγα της Καρδιάς,
με την Θέληση του Νού,
με την Δύναμη της Πίστης.
ΓΕΓΟΝΕ »
Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για την προσφορα και την βοήθεια.
Οι διάφορες Ιόχροες Ακτίνες και Φλόγες έφτασαν, δια μέσου των αιώνων, στην τωρινή τους δυναμικότητα με τη συνεχή, αδιάκοπη και ρυθμική επίκληση των Μεγάλων Εκείνων Υπάρξεων οι Οποίες υπηρέτησαν και έλκυσαν αυτή την Ακτίνα και Φλόγα επάνω στη Γη (συμπεριλαμβανόμενου και Αυτού του Μεγάλου Σανάτ Κουμάρα).

Με την επίκλησή σας η Ακτίνα και Φλόγα θα ανταποκριθούν αμέσως γιατί η Αθάνατη Τριπλή Φλόγα της Αιώνιας Αλήθειας, η οποία ζει μέσα στην πάλλουσα καρδιά σας, είναι ο Θείος Μαγνήτης τον οποίο η Ιόχρους Φλόγα, με αγάπη, επιθυμεί να υπακούει.

Τότε η Ακτίνα γίνεται αμέσως μία ζώσα Φλόγα και άρχίζει την πορεία Της προς τα άνω.

Αυτό πάλι αντιπροσωπεύει την ενέργεια της κεντρομόλου και φυγόκεντρης δύναμης.
"Τώρα, για τη διατήρηση της Ιόχρου Φλόγας στον φυσικό φαινομενικό κόσμο, πρέπει να υπάρχουν αυτοσυνείδητες υπάρξεις οι οποίες να ενεργούν σαν μαγνήτες γι αυτή τη Φλόγα, με τη δύναμη της θέλησής τους, την αγάπη της καρδιάς τους καθώς και την πίστη στην ενέργειά Της.
Αυτές οι υπάρξεις πρέπει να εξακολουθούν χαρμόσυνα να έλκουν αυτή τη Φλόγα και ρυθμικά να λούζουν τον στερεό, αιθερικό, νοητικό και αισθητικό τους κόσμο, καθώς και ολόκληρη τη φυλή μέσα στο Ιόχρουν Πυρ.
Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να διατηρήσουν την ενέργειά Της στην ατμόσφαιρα της Γης…

" Για να έχετε την πιο αποτελεσματική χρήση της εξαγνιστικής ενέργειας της Ιόχρου Φλόγας, θα προσπαθήσω να σας δώσω… μία κατανόηση της ανάγκης του ρυθμού, κατά τη χρήση της.

Είναι προτιμότερο να μεταχειρίζεστε τη Φλόγα κατά μικρότερες χρονικές περιόδους κάθε φορά που την επικαλείστε και να μην παραμένετε μαζί της για πολύ ώρα.

Είναι πολύ ωφελιμότερο να την επικαλείστε συχνότερα, με συντομότερες χρονικές περιόδους, και με ρυθμική ενέργεια όπως πολλές φορές σας υποδείξαμε.

Προσδιορίστε ορισμένη συνεχή ώρα γι αυτό, για κάθε ημέρα, έστω και αν αυτό είναι διάρκειας μόνο πέντε λεπτών της ώρας για κάθε επίδοση, τρεις φορές την ημέρα -πρωί, μεσημέρι και βράδυ- και ζητήστε από τη Φλόγα να ανάψει μέσα και γύρω από σας , σε διάμετρο τριών ποδών, την εξαγνιστική Της Δύναμη και ενέργεια. Στη συνέχεια και χωρίς καθυστέρηση, δώστε αναγνώριση στις Μεγάλες Υπάρξεις οι Οποίες την εξυπηρετούν και οι Οποίες την διατήρησαν μέσα στους αιώνες, δια του δώρου της ίδιας Τους της ζωής.

Αισθανθείτε την ενέργειά Της μέσα σας και γύρω σας και κατόπιν επεκτείνετέ Την ώστε να συμπεριλάβει τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας, ο οποίος τη χρειάζεται τόσο πολύ.

Αν το κάνετε ως "αγγαρεία" ή το θεωρείτε κουραστικό, καλλίτερα να απέχετε.
Κάντε το με συνείδηση χαρμόσυνης ευγνωμοσύνης για την χρήση της ευσπλαχνικής μετουσιωτικής δύναμής της, η οποία είναι δική σας, σαν ένα γεμάτο χαρά δώρο αγάπης από τον Ουράνιο Πατέρα σας -που είναι η ατομικοποιηθείσα "Εγώ Ειμί" παρουσία.
Μόνο τότε η Ιόχρους Αυτή φλόγα θα εξωτερικευτεί στον φυσικό, φαινομενικό κόσμο σας, ορατή και απτή στα μάτια όλων.

"Η χρήση της Ιόχρου Ακτίνας και Φλόγας είναι τόσο πρακτική αλλά για κανένα λόγο, κατά τη χρήση της, δεν πρέπει να επιτρέπεται αμφιβολία για την Αλήθεια και την Δύναμή της η οποία θα επισκιάσει τις προσπάθειές σας….
Την στιγμή κατά την οποία αισθάνεστε υπερβολική κούραση κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής ασχολίας, ή τη στιγμή που αισθάνεστε υπερένταση κατά την εφαρμογή του Νόμου, τη στιγμή εκείνη ο αισθηματικός σας κόσμος αμφιβάλει για την απόλυτη επιστήμη της μαγνήτισης και ραδιοβολίας της Φλόγας.

΄Αν αυτό συμβεί, απλά αφήστε για λίγο την ιδιαίτερη ασχολία σας και στρέψτε την προσοχή σας σε κάτι άλλο.
Αργότερα, όταν θα είναι ηρεμότερα τα αισθήματά σας, επικαλεστείτε τον Αναληφθέντα Φίλο Διδάσκαλό σας (οποιοσδήποτε μπορεί να είναι) ή και περισσότερους, και ζητήστε να σας δώσει το αίσθημα της ακριβούς και απόλυτης αυτής επιστήμης, και του αλάθητου Νόμου ο οποίος βρίσκεται μέσα στη μαγνητική ενέργεια και ραδιοβολία αυτής της Αρετής.

Πιστέψτε Με! Θα λάβετε εκείνο που ζητήσατε.
Προσπαθήστε όμως, να παραμείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι, και περιμένετε μέχρι να εισρεύσουν τα αισθήματα αγάπης στο αισθητικό σας σώμα καθώς επθκαλείσθε την Εγω Ειμί Παρουσία.
΄Όταν επιδίδεστε με μεγάλη ένταση, η υπερένταση αυτή παρεμποδίζει την εκδήλωση.
"Η Ιόχρους Ακτίνα και Φλόγα είναι ισχυρές Θεϊκές Δυνάμεις! "

ΔΑΝΑΗ.

Πηγή: Αριστοτέλης Παπασταύρου.
ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΝ.