ΑΡΧΙΚΗ


    Αγαπημένοι μας Navigators του Φωτός, το Σύμπαν αναδιπλώνεται και στην ροή της έντονης μετατόπισης και αλλαγής, αισθανόμαστε τους κραδασμούς από την μετουσίωση του Νέου Διαγαλαξιακού Ανθρώπου.
  Σε αυτή τη μεταβατική περίοδο καλούμαστε να εξοικειωθούμε όλο και περισσότερο με τις νέες ενέργειες και συχνότητες. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι η αντιμετώπιση αυτής της νέας πραγματικότητας είναι πολύ απλή, αρκεί να θυμόμαστε μόνο ένα πράγμα...Ότι τα πάντα είναι συνείδηση, ενέργεια και συχνότητα!
                                                
   Η εύρεση του ρυθμού μας σε αυτή τη νέα πραγματικότητα της Ειρήνης, της Αρμονίας και της Αφθονίας είναι Απλά Θέμα Συχνότητας. Είναι ένα θέμα Ευθυγράμμισης και Αντήχησης με τη δόνηση και την ταχύτητα της Θείας Αγάπης και της Συμπόνιας, με τη συχνότητα της Θείας Δημιουργικής Νοημοσύνης που ρέει από τη Θεία Καρδιά.

   Αυτό, για να το κάνουμε δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη μαθητεία. Θα πρέπει απλά να αφεθούμε απαλά στην ροή για να υφίσταται. Απλά χρειάζεται να κάνουμε μια επιλογή και ένα βήμα μέσα σε αυτό! Πρόκειται για μια συχνότητα που είναι μέσα μας, την οποία χρειάζεται να βρούμε μέσα στην καρδιά μας και να ευθυγραμμίσουμε την Ύπαρξή μας με αυτή τη κατάσταση.

   Όλη η "φλυαρία" του μυαλού μας, πως δεν είμαστε αρκετά καλοί δηλώνει απλά ότι το μυαλό μας –λόγω των εξωτερικών ερεθισμάτων-προσπαθεί να μας μπλοκάρει για να δικαιολογήσει την αδυναμία του να ευθυγραμμιστεί με τη συχνότητα της Ειρήνης και της Αφθονίας, σαν να είναι κάτι το πολύ δύσκολο για να επιτευχθεί.

   Ας μην κρίνουμε τον εαυτό μας, γιατί απλά βρισκόμαστε στο δρόμο της επιστροφής!...Σταματήστε!...Αναπνεύστε!...Βιώστε την Αληθινή Ύπαρξή σας ενωμένοι με την συχνότητα του Ανώτερου Εαυτού σας που βρίσκεται μέσα σας και επιστρέψτε στην αντήχηση της Ειρήνης και της Αφθονίας.

  Τώρα, είμαστε πλήρως "συνδεδεμένοι" με το Γαλαξιακό Κέντρο μεταδόσεων των Κωδικών του Φωτός και των πληροφοριών από την Πηγή. Οι συχνότητες της Κεντρικής Πηγής λαμβάνονται από αυτό το Κέντρο μέσω του εσωτερικού και εξωτερικού Ήλιου μας απευθείας, στις καρδιές και στα Φωτεινά μας Σώματα.

   Όλο αυτό το μοναδικό γεγονός που διαδραματίζεται έχει δημιουργήσει μια "διαστασιακή αστάθεια" ή μια "ανισορροπία διαστάσεων" που ανακυκλώμενη εκδηλώνει μια καθημερινή "πραγματικότητα" που συντηρείται από την εσφαλμένη αντιληπτικότητά μας.

   Η Γη πλέον βρίσκεται στην Πέμπτη διάσταση και ευθυγραμμίζεται με τις εισερχόμενες μεταδόσεις Κωδικών Φωτός, κυρίως μέσω πολλαπλών διαστάσεων από άτομα που μπορούν να κρατήσουν αυτές τις ενέργειες στο Φωτεινό πεδίο του σώματός τους, καθώς επίσης και μέσω ορισμένων Ιερών Τόπων και χώρων, έτσι ώστε η ενέργεια να ρέει μόνη της σε ελεύθερο πεδίο γειωμένη. Με τον τρόπο αυτό, η ροή της Θείας Ειρήνης και η συχνότητα της Αφθονίας αγκυροβολούνται στον πλανήτη. Η συχνότητα αυτή είναι ισχυρή, καθαρή και σαφής, και όταν είστε ευθυγραμμισμένοι με αυτή, τα πάντα στη ζωή σας ρέουν με χάρη και ευκολία.

   Όμως, αυτή τη χρονική στιγμή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να βρουν αυτή τη συχνότητα, αναζητώντας την έξω από τον εαυτό τους, και όχι μέσα στην Ύπαρξή τους, όπου είναι αγκυροβολημένη και από όπου αυτή ρέει. Αυτή η εξωτερική αναζήτηση δημιουργεί άγχος, και δηλώνει ότι οι άνθρωποι απομακρύνονται από τη συχνότητα της Ειρήνης της Αρμονίας και της Ενότητας προσκολλούμενοι σε κόντρες και ανταγωνισμούς του παρελθόντος, της δυαδικότητας, του φόβου, κρίνοντας ο ένας τον άλλο. Αυτό δημιουργεί ένα ασταθές περιβάλλον πολλές φορές με εγωικές έριδες και αντιπαραθέσεις που καθυστερούν τη συλλογική ανέλιξη. Αυτός είναι ο λόγος, που βλέπουμε αστάθεια και άγχος στις ανθρώπινες συμπεριφορές γιατί έχουν φύγει οι εξωτερικές "άγκυρες" της Τρίτης διάστασης, και οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν τρόπο να προσαρμοστούν μαθαίνοντας πώς να αγκυροβολούν τις Θείες Ενέργειες μέσα στην ιερότητα της Ύπαρξής τους μέσα από την Αγάπη και να το εκδηλώνουν αυτό με ένα γειωμένο τρόπο στη Γη, και στην συντριπτική πλειοψηφία, συνειδητά εν αγνοία τους.

   Είναι απλά μια συχνότητα της ενέργειας που βρίσκεται μέσα μας από την οποία δεν είμαστε και ποτέ δεν είμασταν ανεξάρτητοι. Όταν ευθυγραμμίσουμε την Ύπαρξή μας με αυτή τη Θεία Ενέργεια, μπορούμε να αγκυροβολήσουμε αυτή τη ροή και να μεταδώσουμε τους Κώδικες Φωτός. Η ευθυγράμμιση αυτή δημιουργείται ασκώντας μια εξωτερική σιωπή και ένα εσωτερικό "διάλογο" με τον Εαυτό μας έτσι ώστε αναγνωρίζοντας το Εσωτερικό Σύμπαν να μπορούμε να γίνουμε μια άγκυρα και πομπός της θείας συχνότητας, βιώνοντας την Αγάπη της Ανώτατης Συνειδητότητας.

   Αρκεί να γνωρίζουμε, και να συνειδητοποιούμε, ότι η φυσική εκδήλωση της Χρυσής Εποχής εξαρτάται απόλυτα από την προσωπική μας επιλογή να ευθυγραμμιστούμε με τη συχνότητα της Θείας Αγάπης και της Συμπόνιας. Όταν αισθανθούμε ότι η συχνότητα αυτή είναι μέσα μας τότε θα εκδηλωθεί η εμπειρία της Ειρήνης, της Αγάπης και της Αφθονίας στη Νέα Πραγματικότητα.

   Αγαπημένοι μας Αστρικοί Συνταξιδιώτες είμαστε όλοι ένας δυνατός παλμός του Φωτός στο πλέγμα της Αναληπτόμενης Μητέρας Γαίας. Ολόκληρη η Ύπαρξή μας γίνεται ένας πομπός των Συμπαντικών δονήσεων. Τα Ιερά σημεία που πολλοί Εργάτες του Φωτός συνειδητά δημιουργούν τόσο μέσα τους όσο και στο περιβάλλον τους, γίνονται σημεία Άγκυρες για το Θείο Φως και τη Σοφία, πέρα από το φόβο και τη δυαδικότητα.

   Πολλοί από αυτούς που συνειδητά εργάζονται θα κληθούν "εσωτερικά" να βοηθήσουν σε αυτό το έργο της Ουράνιας Σύνδεσης. Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί Δίνες και Πύλες Σύνδεσης στη Γη μέσω των Ενεργειακών Κόμβων της και των ουρανίων σωμάτων. Αυτές οι Ιερές Τοποθεσίες είναι η αρχική σύνδεσή μας και σημεία επικοινωνίας με τα Ουράνια Συμβούλια του Φωτός.

                                          ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ

   Σε αυτήν την μετατόπιση της Συνείδησης, κινούμαστε από το παλιό κατεστημένο της προσωπικής και συλλογικής θυματοποιημένης αποδυνάμωσης στη νέα αίσθηση και αντίληψη των εαυτών μας ως Ανθρώπινοι Πλοηγοί Φωτός και συνειδητοποιημένα Φυσικά Αγγελικά Όντα που σταδιακά αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να συν-δημιουργήσουν την πραγματικότητα τους με την Ανώτατη Νοημοσύνη. Σε αυτή τη νέα ενεργειακή κατάσταση, συνδεόμαστε πλήρως με την ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΡΞΗ του πυρήνα της Ψυχής μας, την κυριαρχία μας ως απεριόριστα Θεϊκά Όντα, τη ροή της Θείας Αγάπης και της Συμπόνιας, όπου η Ψυχή βρίσκει την αληθινή έκφραση της Θείας Ευδαιμονίας.

   Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την συχνότητα της ισορροπίας και της ευθυγράμμισης μέσα μας, φωτίζοντας το δρόμο μέσω της προσωπικής μας ακτινοβολίας για το ευρύτερο όφελος της Θείας Δημιουργίας. Χρειάζεται να αφήσουμε την ροή να συνεπάρει στην αρμονία και την αφθονία την Ύπαρξη μας και το περιβάλλον μας χωρίς να επιτρέπουμε σε οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε να μας έλξει και να μας βυθίσει στη διαστασιακή ανισορροπία και τη ψευδαίσθηση.

   Στο γραμμικό χρόνο που κατ’ επιλογή μας οι περισσότεροι "εσφαλμένα" ακόμα αντιλαμβανόμαστε, το παρελθόν είναι πίσω μας και το μέλλον έρχεται. ΤΩΡΑ είναι η στιγμή που μπορούμε να γειώσουμε την συχνότητα της απανταχού ατέρμονος Ειρήνης και της άπλετης φυσικής και πνευματικής Αφθονίας ώστε να γίνουμε ένα Συμπαντικό Σημείο Σύνδεσης και ένας συλλογικός πομπός των Κωδικών του Φωτός για όλους τους συνανθρώπους μας που σταδιακά –αναλόγως ψυχικής ωριμότητας- θα μας οδηγήσει έξω από τη Μήτρα. Με τον τρόπο αυτό, θα ευθυγραμμίζονται με το Θείο Σχέδιο της Γης οι Φύλακες του Πλέγματος και οι Ουράνιοι Γηραιοί, οι οποίοι έχουν συντονιστεί για να επικεντρωθεί η Θεία Αγάπη σε εκείνα τα δυσλειτουργικά μέρη, όπου είναι περισσότερο απαραίτητη έτσι ώστε η Ανθρωπότητα να επανέλθει σε ισορροπία και ευθυγράμμιση με τη συχνότητα της Θείας Συνείδησης .

   Αγαπημένοι Αστροσυνταξιδευτές του Σύμπαντος Κόσμου και Αιώνια Παιδιά της Άναρχης Πηγής, αρχίζοντας την Άνοδο προς την Οικεία μας αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παραμείνουμε εστιασμένοι για να δεσμεύσουμε την συχνότητα του Θείου Φωτός. Να βαδίζουμε δυνατοί και σταθεροί, ακριβώς επικεντρωμένοι σε αυτό που επιζητούμε με ακλόνητη πίστη στον Εαυτό και το Όραμά μας. Να αισθανόμαστε συνειδητά σε ολόκληρη την Ύπαρξή μας πως έχουμε ήδη εξελιχθεί σε πολυδιάστατα Όντα του Φωτός που εκφράζουν την Ενότητα και ενσαρκώνουν το Όλον μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις τους.

    Η Άνοδός μας προς την Αιώνια Απόλυτη Ευδαιμονία που παρέχεται μόνο στις Αγκάλες της εναρκτήριας Οικείας μας, όπως η σταγόνα που πέφτει και συγχωνεύεται με τον Ωκεανό, έχει την ίδια δυσκολία με την κατανόηση της ισορροπίας για κάποιον που μαθαίνει να οδηγεί ποδήλατο...Ξεκινώντας, πιθανότατα χρησιμοποιεί "βοηθητικές ρόδες" αλλά μόλις εξασκήσει και εμπεδώσει την κατάσταση της ισορροπίας σε αυτό το αρχικό μεταφορικό μέσο, μπροστά του ξεδιπλώνονται οι δυνατότητες οδήγησης όλων των μέσων που απαιτούν αυτή την ισορροπημένη κατάσταση χωρίς καμία βοήθεια.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ NAVIGATORS σας ευχόμαστε χαρά και αφθονία κάθε στιγμή στη Νέα σας Πραγματικότητα ως Υπέρτατοι Πλοηγοί του Φωτός... 

...ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΟΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ
«ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ...»

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ... ‘Η ΑΥΡΙΟ....

Οι Ευλογίες των Συμπάντων Κόσμων να συντροφεύουν την πορεία σας και το Φως που είστε να καθοδηγεί τα επόμενα βήματά σας στην Ανοδική Πορεία.