ΔΙΑστάσεις

Πάμε να ξεκαθαρίσουμε – όσο μας είναι δυνατόν, τι μπορεί να είναι οι περιβόητες διαστάσεις… με όρους απλούς και λόγια όσο γίνετε ποιο κατανοητά… διαβάζουμε αργά αργά τις λέξεις και τις έννοιες… και πολλά θα “αποκωδικοποιηθούν” εκτός και εντός σας…


Για να μην χαθείτε τώρα στο τέλος των καιρών και για να μην σας “ρουφούν” τις ενέργειες άλλο…
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ στη ζωή σας ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ !!
                                         

ΔΙΑστάσεις λοιπόν:

Οι διαστάσεις είναι “σταθερές” ομαδοποιήσεις ενέργειας εντός συγκεκριμένων γεωμετρικών διατεταγμένων μορφών (Χώρος και Χρόνος) και βασίζονται σε κρυσταλλοποιημένες συνειδητές μονάδες ήχου και φωτός.

Χρησιμοποιώντας τα σύνολα οδηγιών από τα Μορφογενετικά Πεδία* οι διαστάσεις αποτελούνται από σταθερά σημεία της δόνησης του ήχου και του φωτός, τα οποία μαζί σχηματίζουν ένα “ύφασμα τόνου” και μέσα στα οποία υφαίνονται μικρότερα μορφογενετικά πεδία...
Από κάθε σταθερό σημείο ηχητικής δόνησης και μέσα σε κάθε διάσταση πεδίου εκδήλωσης, αναδύεται ένα ηλεκτρικό ρεύμα Συνείδησης*
Υπάρχουν στρώματα επί στρωμάτων μορφογενετικών πεδίων και συστημάτων διαστατικής πραγματικότητας.

Μια διάσταση είναι μια ζώνη πλήρους συχνότητας: επαναλαμβανόμενες ακολουθίες κυμάτων που αναβο-σβήνουν (σύμπαν σωματιδίων / αντισωματιδίων) και είναι αυτό με το οποίο υπάρχουμε στο διάστημα.

• 12 είναι οι Διαστάσεις του Σύμπαντος μας (γνωστές και ως Πλανητικά Φωτοσώματα – Lightbody ή “Ελαφρύ Σώμα”).

• Κάθε διάσταση αντιστοιχεί με ένα διαστατικό στρώμα του σώματός μας, ένα σκέλος DNA* και ένα “Γράμμα Φωτιάς”*, που θα αυξάνονται διαδοχικά καθώς απορροφούμε συχνότητες από την επόμενη διάσταση και διευρύνουμε τη Συνείδησή μας .

• Κάθε Τσάκρα*στο “ελαφρύ σώμα” μας αντιστοιχεί σε ένα στρώμα Φωτοσώματος (Lightbody ή “ελαφρύ σώμα”)*που υπάρχει τόσο προσωπικό όσο και πλανητικό (κάθε Τσάκρα είναι και μία διάσταση).

(η 13η, 14η, 15η Διαστάσεις, αντιπροσωπεύουν το Υπεραρμονικό Σύμπαν, ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ και κάτοχο της Τριαδικής Μορφής που υπάρχουν ως Ένα).

                                                   


Κοσμολογία Διαστάσεων

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ, πιο εκλεπτυσμένες δονητικές*τυχές του εαυτού μας μέσω της ΠΡΟθεσης να επικοινωνήσουμε με το προσωπικό μας Φως Σώμα (βλ υποσημείωση *και μέσω της δέσμευσης να επεκτείνουμε τη Συνείδησή μας .

Έτσι, όταν σκεφτόμαστε την Ψυχή μας* την Υπερψυχή μας* και αυτές τις πτυχές της Πνευματικής / Ενεργειακής ταυτότητάς μας, γίνεται αντιληπτή η κατανόηση της κοσμολογίας των διαστάσεων και των διαστατικών φασμάτων (Παγκόσμια μήτρα χρόνου)*
Όταν κατανοούμε τα φάσματα χρωματικών κυμάτων κάθε διάστασης* και χρησιμοποιούμε τα Τσάκρα μας, ως θεμελιώδες μοντέλο, αυτό μας βοηθά και πάλι να κατανοήσουμε ποιες είναι στην πραγματικότητα οι επτά κύριες λειτουργίες των Τσάκρα / διαστάσεων.
                                           


Μπορούμε να ξεκινήσουμε με εκείνες τις επτά διαστάσεις των οποίων υπάρχει ένα επίπεδο πραγματικότητας ότι εμείς ως Ψυχή / Θεός Ον > Πολυδιάστατο Ον, έχουμε στην πραγματικότητα μια Νοημοσύνη και μια πτυχή του Εαυτού μας ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ (πολυδιαστατικότητα) που υπάρχει σε αυτό το συγκεκριμένο επίπεδο πραγματικότητας.
Έτσι, η Ανάληψη* είναι μια “Κάθοδος” (εξ ου και η “ΑΝΩ ΛΗΨΗ”) ή συλλογή αυτών των θραυσμάτων ή άλλων ταυτοτήτων του εαυτού μας, καθώς τα συγχωνεύουμε σε αυτή τη στιγμή του εαυτού μας που μοιραζόμαστε τώρα.
Τώρα προχωράμε στο τέλος ενός Κύκλου Ανάληψης* , ο οποίος η γραμμή χρόνου επιστρέφει στην έννοια της Ανάληψης.

Ο ευκολότερος τρόπος για να εξισώσετε τις Χρονολογίες* ή ένα Χρονικό Πλέγμα, είναι επίσης να αναγνωρίσετε ότι είναι επίσης μια διάσταση.
Οι Ανώτερες διαστάσεις στις οποίες κινούμαστε αντιπροσωπεύουν τον μελλοντικό χρόνο και χώρο (καθώς κινούμαστε μέσα από προοδευτικά εκλεπτυσμένα και υψηλότερα πεδία ενέργειας, κινούμαστε μέσα από καθεμία από τις υποαρμονικές ζώνες συχνοτήτων σε κάθε διάσταση).

“Διά-λυση” κατώτερων διαστάσεων σε Ανώτερες διαστάσεις

Η διαδικασία της “διά-λυσης” των χαμηλότερων διαστάσεων ενεργειακών στρωμάτων εντός του Πεδίου Συνείδησης και της μετατροπής του περιεχομένου τους σε σωματίδια στην επόμενη διαστασιακή ζώνη συχνότητας, αναφέρεται ως «Αστρική Ενεργοποίηση» και αποτελεί μέρος της Mηχανικής της Ανάληψης.
Καθώς το πλανητικό σώμα ή το ανθρώπινο σώμα εξελίσσεται μέσω αυτών των πολλαπλών επιπέδων αύξησης συχνότητας, τα ενεργειακά στρώματα εντός του Αυρικού Πεδίου υφίστανται προοδευτικά ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

Μόλις μια προσωπική ενέργεια ή Αυρικό Πεδίο έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες από τις ζώνες συχνοτήτων από τις διαστάσεις που συνθέτουν ένα Αρμονικό Σύμπαν, (δηλαδή το Πεδίο της Γης), τα ενεργειακά στρώματα που αντιστοιχούν σε αυτές τις χαμηλότερες διαστάσεις αρχίζουν να “δια-λύονται”..

. Τα σωματίδια που περιέχονται στα “δια-λυόμενα” αυρικά στρώματα ανοίγουν στα αυρικά στρώματα των επόμενων υψηλότερων διαστάσεων...

Αυτή είναι η Eνεργειακή Δυναμική Ανάληψης με την οποία οι μορφές και η Συνείδηση εξελίσσονται προοδευτικά από τη μία διάσταση εμπειρίας στην επόμενη.
Αυτές οι αστρικές ενεργοποιήσεις είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας προσαύξησης / εξέλιξης Φωτός και εμφανίζονται ως ο ρυθμός παλμών των σωματιδίων στις χαμηλότερες διαστάσεις καθώς επιταχύνεται στους ρυθμούς των επόμενων διαστάσεων ζωνών συχνοτήτων…
                                                   


Συνοπτικά:

ΟΙ «ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ» είναι ένα μέσο οργάνωσης διαφορετικών επιπέδων ύπαρξης σύμφωνα με τον ρυθμό δόνησης τους.
Κάθε διάσταση έχει ορισμένα σύνολα νόμων και αρχών που είναι ειδικά για τη συχνότητα αυτής της διάστασης.

Η «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ.
Οι κάτοικοι κάθε διάστασης λειτουργούν καθαρά, εύκολα και με ελάχιστη αντίσταση μέσα σε αυτό το επίπεδο επειδή η συνείδησή τους δονείται σε συντονισμό με τη συχνότητα αυτής της διάστασης.

Η «ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» είναι να έχεις «συνείδηση» περισσότερων της μιας διαστάσης.
Για να είμαστε πολυδιάστατοι στη συνείδησή μας, πρέπει ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ότι έχουμε μέσα μας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την αντιληπτική μας επίγνωση στις διαστάσεις πάνω και κάτω από το φυσικό μας επίπεδο...



ΠΗΓΗ: John Dela