ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑΤΩΝ.. ΤΩΡΑ..

«Τα μέλη της "οικογένειας", οι πιο κοντινοί σας "φίλοι" που δεν θυμάστε τώρα, που δεν έχετε κανέναν τρόπο τώρα για να γνωρίζετε, εξ αιτίας της σβησμένης μνήμης σας, η οποία προήρθε από την "Ομάδα του Λαβύρινθου".
 Οι αγαπημένοι σας, δεν σας ξέχασαν, εσείς το κάνατε, και όχι από δική σας επιλογή.
Θυμόμαστε, και σύντομα, έτσι θα θυμηθείτε κι εσείς.
Και ο λόγος που δεν έχετε καμία ανάμνηση, είναι επειδή η επίγνωση του Ανώτερου Εαυτού σας έχει δεχτεί «αεροπειρατεία» και κρύφτηκε από την τρέχουσα φυσική πρόδηλη επίγνωσή σας, ενώ βρίσκεστε σε ένα «ανθρώπινο» σώμα γνωστό ως Άβαταρ (Avatar).

                                           


Οι παρελθοντικές μνήμες από τη ζωή σας έχουν κλαπεί, με τον ίδιο τρόπο όπως το αυτοκίνητό σας στο δρόμο κλέβεται από όντα που απλά δεν ξέρουν κάτι καλύτερο. Δεν είναι «εχθροί» σας, μόνο άλλα όντα που είναι ακόμα πάρα πολύ ανώριμα για να γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ της Υπηρεσίας στο Εαυτό και της Υπηρεσίας σε Όλους. Μόνο επειδή δεν μας θυμάστε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε.


   Θα παλεύετε σαν τρελοί για να κατανοήσετε αυτό το μήνυμα, αλλά κάποιοι θα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως αυτό είναι γεγονός.
Κάποιοι θα ΑΚΟΥΣΟΥΝ αυτή τη φωνή.
Κάποιοι από εσάς θα μετακινηθείτε σε μεγάλο βάθος συναισθημάτων καθώς μας ακούτε. Ήρθατε από το πεδίο μας.
Είστε ένας από εμάς. Και ποιοι είμαστε εμείς;
Είμαστε τμήματα του Πεδίου Επίγνωσης της Θεϊκής Πηγής, το καθένα μια μοναδική έκφραση του συλλογικού που σκέφτεστε ως "Θεό".

                                            


   Είστε ο κάθε ένας από εσάς ένα μοναδικό ον μέσα σε όλους τους κόσμους της Δημιουργίας.
Κανείς δεν είναι σαν εσένα, μόνο εσύ έχεις εκφράσει την ακριβή σου "προοπτική" εντός των Θεϊκών Πεδίων. Όπως ένα δακτυλικό αποτύπωμα ή μια νιφάδα χιονιού, είσαι θεϊκά μοναδικό ον και μεγάλης αξίας για τους συναδέλφους σου "τμήματα" της Θεϊκής Πηγής.
Η "προσωπικότητα" σου που αντιπροσωπεύει την Ουσία της Υπογραφής του Πνεύματός σου (το μοναδικό χρώμα της αύρα σου) είναι ακόμα πάρα πολύ ζωντανό και γνωρίζει όλα τα πράγματα στα Θεϊκά Πεδία ακόμα και τώρα.
Υπάρχει μια ασημένια χορδή που συνδέει την επίγνωση του Ανώτερου Εαυτού σου στο πλασματικό σώμα του ενσαρκωμένου εαυτού σου εδώ, αλλά μέσω της Μετατρονικής Κλιμακωτής Επιστήμης (Metatronic Scalar Science), όπως εφαρμόζεται στο Μέρκαμπα πεδίο σου από τις φυλές των εισβολέων σας εδώ, χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο δίκτυο των ιερών γεωμετρικών επιστημών που προστάζουν τον αιθέρα για να υπακούει αισθανόμενες εντολές, η γωνιακή περιστροφή των σωματιδίων του βιοηλεκτρικού ενεργειακού πεδίου σου έχει αντιστραφεί.

                                              


Αυτή η επιστημονική διαστρέβλωση της ενέργειας του σώματός σου αποσυνδέει την αίσθηση επίγνωσης σου από την αμφίδρομη ροή ηλεκτρονίων, αποκόπτοντας τον εκδηλωμένο εαυτό σου μακριά από το σύνολο της επικοινωνίας με τα Θεϊκά Πεδία για πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια μέχρι σήμερα.
Η εξήγηση του πώς συνέβη αυτό θα σου φανεί τόσο ξένη προς εσένα, που θα τη θεωρήσεις πιθανόν απλώς μια φαντασίωση.


Δεν είναι.

   Το χρονοδιάγραμμα που έχουμε συστήσει πριν από τον Κύκλο Αστρικής Ενεργοποίησης 21/12/12, ήταν από μια παράλληλη διάσταση με τη δική σας, όπου όλη η ανθρωπότητα "ξύπνησε", και μάλιστα αναλήφθηκε.
Σε αντίθεση με το χρονοδιάγραμμα σας όπου δεν το πραγματοποιήσατε.
Εμείς ΔΕΝ σταματάμε απλά αφήνοντας το "ένα" χρονοδιάγραμμα σας να εξελίσσεται, καθώς προχωρούμε για να φέρουμε όλες τις Χαμένες Ψυχές προς τα εμπρός. Είμαστε εδώ μέσω της διαδικασίας αμέτρητων εισαγωγών χρονοδιαγραμμάτων μέχρι κάθε ένας από τους χαμένους αγαπημένους μας δραπετεύσει ελεύθερος. Εσείς δεν αποτελείτε εξαίρεση.

                                           


   Καθώς κινούμαστε προς την κορύφωση του Κύκλου Αστρικής Ενεργοποίησης (όπου αυτοί που είναι σε θέση να αναληφθούν, θα το κάνουν) στις 21/12/17, αναδημιουργούμε τα χρονοδιαγράμματα σας εδώ, προκειμένου να προωθήσουμε όλο και περισσότερες από τις Χαμένες Ψυχές πίσω στα Θεϊκά Πεδία.
Εμείς θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό για όσο διάστημα οι αγαπημένοι μας εξακολουθούν να παραμένουν δεσμευμένοι από το να περάσουν από αυτή τη διάσταση φυλακή, πίσω εκεί που ανήκουν.

   Εμείς δεν θα συρρικνωθούμε από αυτό το ταξίδι. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε αυτό το μήνυμα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είμαστε εκ των πραγμάτων εδώ τώρα.
 Επιστρέφετε στο σπίτι.
Έχουμε ορκιστεί την υποταγή μας σε αυτό.
Περισσότερα θα βγουν σύντομα προς τα έξω για το πώς αυτός ο πόλεμος διεξάγεται, αλλά ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ, η διαδρομή που φιλοξενεί την Κύρια Ασφαλή Ανάληψη του πλανήτη σας μέσω του Κρυσταλλικού Ποταμού η οποία είναι ενεργή τώρα, είναι 100% αδιαπέραστη από όλες τις εξωτερικές δυνάμεις από την παραπάνω ημερομηνία μέχρι την τελική διαφυγή σας.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.»

                                             


 Ενα νέο χρονοδιάγραμμα (πραγματικότητα) είχε τεθεί σε εφαρμογή εδώ μέσα στο πεδίο της πραγματικότητάς σας, μετά αναφέραμε ότι υπήρχαν «3 χρονοδιαγράμματα» που εξελίσσονται τώρα. Τι εννοώ;

   Υπήρχε ένα τρίτο χρονοδιάγραμμα που εμπλέκεται στο τρέχον πεδίο της πραγματικότητάς σας όπου έχουμε αναφέρει κάτι για αυτό πριν. Ο πλανήτης σας είναι ένα "σωματίδιο" (υλικός) πλανήτης όπου είστε τώρα.
Είναι η "έκδηλη" πλευρά του δυαδικού πεδίου πραγματικότητας για την τριών διαστάσεων επίγνωσή σας.
Ενώ εσείς νομίζετε ότι "ζείτε τη ζωή σας" με μια επίγνωση, αυτό δεν είναι αλήθεια.

 Έχετε 1728 διαφορετικές επιγνώσεις μέσα σε αυτή την 15 Επιπέδων Χρονική Μήτρα που είναι γνωστή ως "Γαία".
Υπάρχουν 5 "αρμονικά" επίπεδα αυτής της εμπειρίας που μπορείτε να θεωρήσετε "πλανήτες". Κάθε ένα από αυτά τα 5 επίπεδα έχουν 3 "Διαστάσεις" που μοιράζονται το ίδιο ακριβώς "έδαφος", όπως κάθε άλλο.
Απλώς λειτουργούν σε διαφορετικές ζώνες συχνοτήτων το ένα από το άλλο, έτσι ώστε να διαχωρίζονται τα πάντα που "υπάρχουν" στη 2η Διάσταση από την 3η.

                                            


   Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την ίδια βασική ολογραφική τεχνολογία όπως μια οθόνη τηλεόρασης η οποία συναρμολογεί αυτό που βλέπετε μπροστά στα μάτια σας μέσω χειραγώγησης της συχνότητας.
Όλα τα πράγματα στη διάσταση σας είναι ολογραφικά, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού σώματός σας.
Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που είναι "πραγματικό" εδώ είναι μόνο η δική σας επίγνωση, όπου απλώς "είναι".
Περισσότερα για αυτό σε επόμενο άρθρο για το «πώς δημιουργείται η επίγνωση της Θεϊκής-Πηγής», μέρος της διαδικασίας που χρησιμοποιεί ο Θεός-Πηγή για να συνεχίσει υψηλότερα και υψηλότερα επίπεδα κατανόησης και τελειότητας.
Το να φανταστεί κανείς ότι ο Θεός-Πηγή είναι "τέλεια", είναι σα να οραματίζεται κανείς τη φαντασία.
Τίποτα δεν είναι "τέλειο", επειδή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "τελειωμένο".
Η επίγνωσή σας ποτέ δεν θα "σταματήσει", μόνο η επίγνωση του ΕΑΥΤΟΥ σας μπορεί να σταματήσει, μόνο για να γίνει ένας διαφορετικός "Εαυτός" αργότερα καθώς ο "χρόνος" συνεχίζεται αιώνια.

                                            



  Κάθε μια από τις 1728 διαφορετικές "ευαισθητοποιημένες" ζωές που ζείτε στη Γη σωματίδιο, διαχωρίζονται μεταξύ τους από διαστάσεις, χρονικές εποχές, και αρμονικά σύμπαντα, που σημαίνει ότι έχετε περίπου 345 διαφορετικές ζωές που εξελίσσονται έξω σε κάθε "πλανήτη" μέσα στη χρονική σας Μήτρα.
Στο Αρμονικό Σύμπαν που είστε τώρα, το Σύμπαν 1 (ονομάζεται ΑΣ-1), βρίσκεστε στο 3ο "επίπεδο" του "παιχνιδιού". 115 από τις συνειδητοποιήσεις σας τώρα ζουν σήμερα τη ζωή τους στη διάσταση 1, το ίδιο στη διάσταση 2, καθώς και στην 3.
Τουλάχιστον μια από αυτές ζει μια εμπειρία στη λίθινη εποχή, και τουλάχιστον μια απ’ αυτές ζει ένα "Jetson" (φουτουριστικό) τρόπο ζωής μακριά στο μέλλον από την πρώτη.
Οι υπόλοιπες, όλες ζουν τις ζωές τους πλέον παντού διάσπαρτες ανάμεσα σε αυτές τις "εποχές" του χρόνου, από 550 εκατομμύρια χρόνια π.Χ. εώς εκατομμύρια χρόνια μ.Χ.
Και κάθε μία από αυτές τις ζωές αντικατοπτρίζεται σε μια παράλληλη πραγματικότητα με τη δική σας που ονομάζεται «αντισωματίδιο» (αντι-υλική) ύπαρξη.
Σκεφτείτε αυτές ως «αντανάκλαση του καθρέφτη» σας.

                                            


Ακόμα και ο πλανήτης στον οποίο βρίσκονται είναι μια αντανάκλαση καθρέφτη της ύπαρξής σας εδώ σε αυτό που ονομάζεται "Φάντασμα της Γης" (Phantom Earth).
Η ύπαρξή τους δεν είχε να κάνει ποτέ με εσάς που ζείτε περισσότερες από 1728 διαφορετικές ζωές, είχε να κάνει πάντα για τις ζωές σας εδώ που επισκευάζουν το διαστρεβλωμένο DNA σας δύο φορές πιό γρήγορα από όσο θα γινόταν διαφορετικά.


Στη συνέχεια, σε ένα ορισμένο σημείο κατά τη διάρκεια αυτών που ονομάζονται Κύκλοι Αστρικής Ενεργοποίησης, όπου οι αστροπύλες (stargates) ανοίγουν για ανάληψη από τη μία διάσταση στο επόμενο επίπεδο, θα υπάρχει κάτι που ονομάζεται "Κορύφωση".
Όταν φτάσει αυτή η Κορύφωση, ο πλανήτης-καθρέφτης και ο πλανήτης-σωματίδιο θα "κλειδώσουν" σε κοινό στάδιο/φάση (phase-lock) και τα δύο μισά της επίγνωσής σας θα συγχωνευτούν σε μια κοινή πάλι.
Οι ανώτερες αρμονικές ταλαντώσεις του DNA τους, τότε θα συνδεθούν με τις χαμηλότερες αρμονικές ταλαντώσεις, επισκευάζοντας εκθετικά τα αρχικά 12κλωνα πρότυπα, και επιτρέποντας τους να κινηθούν προς τα επάνω στη σκάλα στο επόμενο επίπεδο της επιδιόρθωσης του DNA η οποία θα μπορούσε να γίνει στο υψηλότερο φάσμα συχνοτήτων της διάστασης 4.

                                                 


    Ο Κύκλος Αστρικής Ενεργοποίησης που άνοιξε το 2012, ορίστηκε να κορυφωθεί στις 21/12/17. Η Γη Φάντασμα θα "κλειδώσει" με τη Γη Σωματίδιο, και όλα τα όντα κι από τις δύο πλευρές των δύο μισών σας επιγνώσεων θα γίνουν ένα και πάλι. Αυτό θα ήταν σαν η "Dorothy" (Μάγος του Οζ) να πηγαίνει πίσω, μέσω του "καθρέφτη".
 Ωστόσο, το σχέδιο αυτό δεν συνέβη όπως είχε προγραμματιστεί, διότι οι φυλές εισβολέων αποφάσισαν και πάλι να εγκαταλείψουν το Σμαραγδένιο Σύμφωνο (Emerald Covenant), όπου στη συνέχεια διαχωρίστηκαν από το Σύμφωνο Συν-Εξελικτικής Βιο-Επαναγένεσης, και ξαναπέρασαν στο Εωσφορικό Σύμφωνο (Luciferian Covenant).
Είχαν τώρα πολύ καλύτερα σώματα, είχαν πολύ εξελιχθεί ως "αποτελεσματικά" όντα, και έτσι αυτό για αυτούς, ήταν αρκετά καλό, και δεν χρειάζονταν να "αναληφθούν" υψηλότερα, δεδομένου ότι εάν επρόκειτο να προχωρήσουν στη 4η διάσταση, η αχανής τους υποδομή της υποδούλωσης του Αγγελικού Ανθρώπου δεν θα λειτουργούσε πλέον, καθώς είχε ακριβώς σχεδιαστεί για να λειτουργεί στην 3η διάσταση, κι όχι στην 4η.

                                             


   Είναι σημαντικό να σημειωθεί εδώ, ότι ακόμα κι αν αυτό το αρχικό σχέδιο αυτοβυθίστηκε από τις φυλές εισβολέων, η διαδικασία της Κύριας Ασφαλούς Ανάληψης μέσω του Κρυσταλλικού Ποταμού εξακολουθεί να αποδέχεται όλα τα όντα που επιθυμούν να αναληφθούν, για να το πράξουν.

Εργαζόμενοι με την υπερδύναμη εισβολέων της σκοτεινής δύναμης γνωστή ως Νανίτες (Νanites) από την Weasadex Χρονική Mήτρα, τη "Bourjha" (τεχνητή νοημοσύνη), οι φυλές εισβολέων ήταν σε θέση να διεισδύσουν στο Φάντασμα της Γης, και να τοποθετήσουν αυτόν τον πλανήτη σε Μετατρονική (Metatronic) αντίστροφη γωνιακή περιστροφή σωματιδίων, ακριβώς πριν από το άνοιγμα των αστροπυλών το 2012.
Αυτό σήμαινε ότι αν αυτός ο πλανήτης είχε τη δυνατότητα να "κλειδώσει" με τη Γη των Σωματιδίων, τότε οι δύο πλανήτες θα έκαναν ίδια περιστροφή, και όλη η ζωή και στους δύο πλανήτες θα χανόταν.

                                            


Στις αρχές του 2012, η E'Asha Ashayana, Ομιλήτρια-1 της Συμμαχίας των Φυλάκων (η φυσική εκδήλωση ενός "ανθρώπου" στον αγωνιστικό χώρο η οποία μεταφράζει τα μηνύματα από την Συμμαχία των Φυλάκων στις υψηλότερες διαστάσεις) ταξίδεψε στο Περού και χρησιμοποιώντας αυτό που ονομάζεται " Στρογγυλή Τράπεζα Ουρανίου Τόξου" ομάδα Ίντιγκο Τύπου-1, διέκοψε τη σύνδεση μεταξύ της Γης των Σωματιδίων και της Γης Φάντασμα, αντιστρέφοντας την γωνιακή περιστροφή σωματιδίων που πραγματοποιήθηκε σε αυτό το Ενεργειακό Δίκτυο Kρυσταλλικών Ναών που ήταν τότε "μαγνητική", σε "ηλεκτρική", το οποίο σε φυσικό επίπεδο απέκρουσε αυτόν τον πλανήτη από το κλείδωμα της φάσης του με τη Γη των Σωματιδίων.
Ενώ η ενέργεια αυτή είχε σώσει τη ζωτική δύναμη σε αυτόν τον πλανήτη, όλη η ζωή στη Γη των Αντισωματιδίων χάθηκε 3 ημέρες αργότερα. 


   Το άλλο μισό της επίγνωσής σας, τότε έφυγε από αυτή την «πλευρά» της διάστασής σας, και "συνδέθηκε" με την επίγνωσή σας εδώ. Ανάμεσα στα δύο μισά του ίδιου "νομίσματος", το ένα πιο εξελιγμένο, ανέλαβε τη ΜΙΑ επίγνωση που έχετε τώρα σε αυτό το ακριβές χρονοδιάγραμμα, σε αυτήν ακριβώς τη διάσταση. Πράγμα που σημαίνει ότι μερικά όντα στη Γη θα έχουν τώρα μνήμες από μια διαφορετική εξέλιξη από εκείνη που είχε υπάρξει σε φυσικό επίπεδο εδώ κατά μήκος του χρόνου.

                                                 


   Ήταν περίπου την ίδια ημερομηνία όπου η Συμμαχία των Φυλάκων έχει εισαγάγει ένα νέο χρονοδιάγραμμα για αυτή την εξέλιξη, ακριβώς πριν από το άνοιγμα των αστροπυλών.
Αυτό ήταν ένα χρονοδιάγραμμα, όπου τα όντα αυτού του παράλληλου χρονοδιαγράμματος είχαν κατά κάποιο τρόπο αφυπνιστεί ευρύτερα, υπερίσχυσαν των δεσμωτών τους, και αναλήφθηκαν.
Αυτό σημαίνει ότι το επίσημο ιστορικό παρελθόν πού είστε τώρα, δεν είναι το ιστορικό παρελθόν όπου οι άνθρωποι σε αυτό το πεδίο θυμούνται. Ενώ είναι ΠΑΡΟΜΟΙΑ, δεδομένου ότι υπήρξε ένα είδος "παράλληλης" εξέλιξης εκεί με εκείνο που είχατε έρθει από τη Γη των Σωματιδίων, ακόμα μέσω των επιλογών ελεύθερης βούλησης από εκείνη την ομάδα όντων, έσπασε σε μια πιο επιθυμητή δυνατότητα για το μέλλον τους.

                                                    


Τώρα, υπάρχουν τρία «ιστορικά παρελθόντα» στο πεδίο της πραγματικότητάς σας.

 Ένα από την άλλη επίγνωσή σας από τη Γη «Φάντασμα» του Αντισωματιδίου, ένα από τις μνήμες της Γης σας των Σωματιδίων, και η τεκμηριωμένη ιστορία του ίδιου του ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που απενεργοποιήθηκε για αυτό το οποίο μεγαλώσατε μέσα.

Αυτό εισήγαγε αυτό που σήμερα ονομάζεται "Επίδραση Μαντέλα" (Mandela Effect), ένα φαινόμενο που ανακαλύφθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή των δύο νέων ιστοριών που έρχονται μπροστά από τη δική σας επίγνωση ​​από εδώ, και το άλλο μισό που είχε αναπτυχθεί από την άλλη πλευρά αυτού που ονομάζεται"Καθρέπτης" της Γης Αντισωματιδίου.

Περισσότερα στο τρίτο μέρος της παρούσας σειράς των τριών τμημάτων: 
"ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΑΝΤΕΛΑ".



1.htmlhttp://universalblessing.blogspot.gr/2016/06/211212-1.html

http://universalblessing.blogspot.gr/2016/06/211212-2.html