ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΘΙΣΜΟ

Τα ναρκωτικά δεν διευρύνουν τη συνείδηση. Αντίθετα περιορίζουν τη συνείδηση, τη θολώνουν, την ανεστιάζουν και την εξασθενίζουν σε σημαντικό βαθμό.
Αυτό συμβαίνει γιατί τα ναρκωτικά βλάπτουν το μηχανισμό της συνείδησης, δηλαδή το νου, τον εγκέφαλο και τους τρεις ενδοκρινείς αδένες μέσα στο κεφάλι.
Κλονίζουν την υγεία του ανθρώπινου σώματος σαν σύνολο. Αποκρυσταλλώνουν ένα τμήμα του νου, δημιουργώντας πρότυπα συνήθειας και έτσι διαταράσσουν τη λογική του ανθρώπου.
Με τη χρήση των ναρκωτικών, οι άνθρωποι βλέπουν ότι τους αρέσει ή αποφεύγουν ότι δεν τους αρέσει. Δεν αντικρίζουν τα πράγματα όπως αληθινά υπάρχουν. Είναι ένας μηχανισμός αυτο-εξαπάτησης.

                                            




Το κακό που γίνεται από τη χρήση των ναρκωτικών δε σταματά στη δική μας ζωή, αλλά συνεχίζει να επηρεάζει τις γενιές που ακολουθούν, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Αυτά θα επηρεαστούν όχι μόνο φυσικά αλλά και ψυχολογικά. Το παιδί ενός ναρκομανούς δε θα έχει υγιές σώμα ή υγιή συγκινησιακό και νοητικό εξοπλισμό.
Πράγματι γενικά η ευρεία χρήση των ναρκωτικών θα αφήσει το σημάδι της πάνω στον πολιτισμό και την κουλτούρα.

Ακριβώς όπως οι ψυχοσωματικές καταστάσεις κατέρχονται και εκφράζονται σαν αρρώστιες στο φυσικό πεδίο, έτσι και οι φυσικές ασθένειες που προκαλούνται από τα μικρόβια, εισχωρούν βαθύτερα και επηρεάζουν τους λεπτότερους φορείς.
Όταν μια φυσική ασθένεια εμποδίζεται με φαρμακευτική αγωγή και ‘θεραπεύεται’, η αδυναμία παραμένει στα λεπτά σώματα, και πιθανόν να εκφραστεί αργότερα με κάποια άλλη μορφή διαταραχής ή παρέκκλισης από το φυσιολογικό.

Οι ναρκομανείς βλάπτουν τους τωρινούς και τους μελλοντικούς μηχανισμούς τους και από τις δυο μεριές και για πολλές γενιές.
Όταν ξανά-ενσαρκωθούν, θα έχουν κατά κανόνα χαμηλής ποιότητας ψυχισμό. Θα ‘βλέπουν’, θα ‘ακούν’ και θα αισθάνονται’. Αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και πολύ πόνο γι’ αυτούς, όπως γίνεται σήμερα με πολλά άτομα που είναι θύματα του κατώτερου ψυχισμού τους.

                                         

Είναι αλήθεια ότι τα ναρκωτικά παράγουν ενέργεια μέσω της υπερδιέγερσης των κατώτερων κέντρων, ειδικά του κατώτερου μέρους του κέντρου του ηλιακού πλέγματος και του κέντρου του κόκκυγα. Η υπερβολική διέγερση αντλεί όλο και περισσότερη ενέργεια από τα ανώτερα κέντρα, αφήνοντας τα σε αδύναμη κατάσταση. Αυτό θα προκαλέσει μια επιβράδυνση των ανώτερων κέντρων, προκαλώντας έτσι πλήρη ανισορροπία στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου.

                                           

Ποια η διαφορά ανάμεσα στο διαλογισμό και την εμπειρία των ναρκωτικών; Η διαφορά μοιάζει με τη διαφορά ανάμεσα σε μια παραίσθηση και την πραγματικότητα. Ο διαλογισμός είναι μια διαδικασία:
α. Ευθυγράμμισης
β. Προσέγγισης της γεννήτριας της ενέργειας
γ. Διερεύνησης της συνείδησης
δ. Ορθής καταγραφής των ιδεών που κατέρχονται από τον ανώτερο νου ή από τα ενορατικά επίπεδα.
στ. Συνειδητής δημιουργικότητας. Στην περίπτωση των ναρκωτικών το αιθερικό σώμα σχίζεται ξαφνικά και το άτομο εισέρχεται στον κόσμο της πλάνης και της θυμαπάτης. Η ανθρώπινη ψυχή παγιδεύεται. Δεν υπάρχει σωστή καταγραφή και το επίπεδο της κυριότητας του εαυτού βρίσκεται στο μηδέν. Το αιθερικό αντίστοιχο του εγκεφάλου έχει σε μεγάλο βαθμό αποσυρθεί. Δεν υπάρχει αληθινή δημιουργία.

                                   




Η ενεργειακή Ιατρική δεν είναι κάτι καινούριο, ούτε εξελίσσεται τώρα. Απλά είναι κάτι από αυτά που μας κρύβουν.
Το παρακάτω ερώτημα έχει βρεί απάντηση εδώ και πολύ καιρό.
“Η ιατρική μαριχουάνα φαίνεται να απαλύνει τον πόνο καρκινοπαθών και άλλων βαριών ασθενειών. Αξίζει όμως τον κίνδυνο της καταστροφής της αύρας αυτών των ανθρώπων;”
Η απάντηση είναι ότι
αν νοιαζόμαστε πραγματικά για το τι υποφέρουν αυτοί οι άνθρωποι, ΔΕΝ πρέπει να τους δίνουμε την Ιατρική Μαριχουάνα!
Η χρήση της κάνναβης (μαριχουάνας) είναι μια παραπληροφορημένη προσπάθεια να απαλύνουμε τον πόνο.
Γιατί παραπληροφορημένη; Γιατί πλέον εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχουν μηχανήματα που διαβάζουν την αύρα και δείχνουν κάθε λεπτομέρεια της.
Οποιαδήποτε ουσία κάνει τον άνθρωπο να νιώθει εικονικά “high” (φτιαγμένος), ή εικονικά “ΧΑΛΑΡΟΣ”, ή εικονικά ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ, δημιουργεί τρύπες στην αύρα του. Οποιαδήποτε, ακόμα και το αλκοόλ.

                                        


Ουσιαστικά αυτό το εικονικό φαινόμενο ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΠΟΝΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ειναι αυτό που κάνει και η Ιατρική Μαριχουάνα. (καταπίεση συμπτωμάτων κάνουν τα χημικά φάρμακα, αντιβιώσεις, κορτιζόνες κλπ, γι αυτό η πάθηση πάει σε βαθύτερο όργανο).
Αυτό συμβαίνει γιατί, τη στιγμή που νιώθει κάποιος κάτι από όλα τα παραπάνω,  η ενέργεια της ψυχής του κυριολεκτικά αυξάνεται.
Η αύρα του αρχίζει να επεκτείνεται γρήγορα, προσπαθώντας να χρησιμοποιήσει την έξτρα αυτή ενέργεια.
Η αύρα όμως, είναι ένα προστατευτικό πεδίο!
Το να επιτρέπει κάποιος με τη θέληση του την ύπαρξη μιας ουσίας στο σώμα του που να δημιουργεί ένα ανεπιθύμητο άνοιγμα στην αύρα του,  δεν είναι κάτι που πραγματικά θα επιθυμούσε να συμβεί.

                                         


Οι τρύπες ή τα σκισίματα της αύρας, προσκαλούν σαν μαγνήτες αρνητικές ενέργειες να ξεγλιστρήσουν και να εισβάλουν.
Κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε να προσελκύσει σκόπιμα χαμηλότερες παλμικές ενέργειες (χαμηλότερες δονήσεις) να εισέλθουν στο σώμα του.
Αυτό αποδυναμώνει τον άνθρωπο και έχει επιπτώσεις πολύ πιο σημαντικές από αυτές των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων των κινητών που τόσο φοβάστε ή των πεδίων των φούρνων μικροκυμάτων.
Η διαφορά της ζημιάς που προκαλεί έστω και μία μόνο τρύπα στην αύρα είναι πραγματικά τεράστια. Επειδή δεν μπορούμε να δούμε το ενεργειακό πεδίο, δεν σημαίνει οτι αυτό δεν υπάρχει και οτι τίποτα κακό δεν συμβαίνει.
Σε πολλούς ανθρώπους, αρέσει να πιστεύουν,  ότι η χρήση μαριχουάνας είναι μια μέθοδος για την επέκταση της πνευματικότητας.
Ειλικρινά δεν χρειάζεστε καμία ουσία για να είστε πνευματικά όντα και η μαριχουάνα είναι στην κατηγορία των ουσιών που κυριολεκτικά κάνει την αύρα σας “δαντέλα” από τις πολλές ρωγμές και τρύπες, ήδη από τις πρώτες φορές χρήσης της.
Δεδομένου ότι η αύρα είναι ασπίδα προστασίας μας, φιλτράρει τις εισερχόμενες ενέργειες.
Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της αύρας! Να φιλτράρει αν θα περάσουν αρνητικές ή θετικές ενέργειες, δλδ ενέργειες χαμηλότερων δονήσεων ή υψηλότερων δονήσεων.  Όταν δεν λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα το στρώμα αυτό προστασίας (ΑΥΡΑ), τότε γίνεται αδύναμο και ταλαιπωρημένο.
Και να είστε σίγουροι οτι οποτεδήποτε υπάρχει πρόβλημα στο ενεργειακό πεδίο σας, θα εμφανιστεί τελικά σαν αρρώστια στο φυσικό πεδίο, δλδ στο σώμα σας.

                                       



Βλέπουμε τους ανθρώπους να μιλούν για τη ζημιά που κάνουν τα εμβόλια ή τα χημικά φάρμακα, αλλά ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν κάνναβη ή Ιατρική κάνναβη.
Όταν νοιάζεσαι για το σώμα σου, δεν το προστατεύεις ΜΟΝΟ από τα χημικά.
Οτιδήποτε βρίσκεται στη φύση δεν σημαίνει ότι ήρθε από κάτι καλό, ή ότι απαραίτητα κάνει καλό!
Στην Ομοιοπαθητική χρησιμοποιούμε πάρα πολλά φυτά, ορυκτά που βρίσκονται στη φύση αλλά είναι δηλητήρια και τα χρησιμοποιούμε σαν αντίδοτα. Ένα από τα αντίδοτα που χρησιμοποιούμε είναι και η κάνναβη, επειδή ακριβώς  η χρήση της δηλητηριάζει τους ανθρώπους σε πολλαπλά επίπεδα.
Η μαριχουάνα πέρα από τα ΜΕΓΑΛΑ αρνητικά αποτελέσματα που θα έχει στην υγεία σας, στην ψυχολογία σας, στη ζωή σας γενικότερα (ακόμα κι αν δεν τα συνειδητοποιείτε...προς το παρόν) έχει σίγουρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα επάνω στην πνευματική σας εξέλιξη.
Ένα από τα επιφανειακά επιχειρήματα που χρησιμοποιούν μερικοί είναι “η Νέα Τάξη Πραγμάτων που θέλει τόσο πολύ να μας καταστρέψει την έχει παράνομη τη χρήση μαριχουάνας, διότι η μαριχουάνα μας κάνει καλό!” ΛΑΘΟΣ!

                                          


(Παρατηρήστε πόσο μόδα έχει γίνει άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια και πόσα πολύχρωμα αντικείμενα υπάρχουν για να σας τραβήξουν την προσοχή προς τα εκεί, πόσες ταινίες που δείχνουν σαν καλό το να καπνίζει κάποιος μαριχουάνα!

Έχει γίνει κάτι πολύ πολύ πιο εμπορικό ακόμα και από τη γιορτή του Αγ Βαλεντίνου, που εκείνη τουλάχιστον τη γιορτάζουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ενώ τέτοια αντικείμενα πουλιούνται παντού, σε μορφή γιορτής! Άφθονες ιστοσελίδες, άφθονα μαγαζάκια με τα χρώματα της Τζαμάικα σε κούπες, σε μπλουζάκια, ακόμα και κάλτσες

Αφθονοι αστέρες της ροκ μουσικής να τη διαφημίζουν από παλιά έως σήμερα.
Ο λόγος που είναι παράνομη έχει να κάνει με οικονομικά συμφέροντα και όχι με το να σας κρατήσει μακριά από ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ. (Δεν υπάρχουν καλά ναρκωτικά!)
Η κάνναβη (μαριχουάνα) είναι γνωστό πως είναι ένα φτηνό υποκατάστατο για το χαρτί, το πετρέλαιο και για πολλά άλλα προϊόντα.
Με άλλα λόγια, το να είναι νόμιμη η κάνναβη θα προκαλέσει οικονομικό ανταγωνισμό σε διάφορες βιομηχανίες.
Από την άλλη ξέρουν ότι όταν κρατάς παράνομο και απαγορευμένο κάτι από τον άνθρωπο, εκείνος θα βρει τρόπο να το προμηθευτεί, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι το διακινούν και σιγουρεύονται ότι θα φτάσει στα χέρια σας!

                                          
      


Η μαριχουάνα και το αλκοόλ, παρεμβαίνουν στη σύνδεση μεταξύ σώματος και ψυχής με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια κατάσταση διαχωρισμού και έτσι να εμποδίζεται η πνευματική σας ανάπτυξη και η υγεία σας, πράγμα που σας κάνει πιο εύκολους σκλάβους της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κλασικό παράδειγμα :


Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ....ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
Ένας άντρας που καπνίζει μαριχουάνα κυριολεκτικά βαριέται να κουνηθεί, να εργαστεί, και παίρνει πολλές φορές το ρόλο της γυναίκας, βάζοντας την γυναίκα του να εργάζεται και εκείνος να κάνει το νοικοκυριό, στα διαλείμματα μεταξύ των τσιγάρων κάνναβης που κάνει όλη τη μέρα.  Αυτό εξυπηρετεί πολύ τους επικυρίαρχους. Καταρχάς οδηγείται από μόνος του στην ανεργία.
Ακόμα και αν αυτός ο άνθρωπος σταματήσει τη χρήση για 1-2 χρόνια, συνεχίζει να είναι στην κατάσταση του να προτιμά να είναι στο σπίτι του και να “χαζεύει” στο κομπιούτερ του που τον διατηρεί σ εκείνη την κατάσταση λήθαργου που είχαν συνηθίσει οι νευρώνες του, παρά να πηγαίνει να εργάζεται και να προσφέρει στην οικογένεια του και βρίσκει πολλές δικαιολογίες για να μην αντιληφθεί ότι στην πραγματικότητα επιλέγει την κατάσταση “λήθαργου” του.
Επίσης βολεύει τους επικυρίαρχους σε ένα άλλο μεγάλο σημείο.

                                        


Αυτό που τους ενδιαφέρει - και δεν είναι πλέον μυστικό, οπότε ελπίζω να μην κάνει εντύπωση να το ακούτε από μια γιατρό - είναι να αποσυνδεθείτε από την ψυχή σας για πολλούς λόγους.
Ο μόνος τρόπος για να σας κρατούν φυλακισμένους σε αυτό που
Δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα με τη ΖΩΗ πάρα μόνο όταν είμαι μασστουρωμένος....Νιώθω τόσο άχρηστος...
Αυτή ακριβώς είναι η αποσύνδεση από την πνευματικότητα και από τον ψυχισμό σας.
Έτσι παραμένετε φυλακισμένοι στο να είναι ενεργοποιημένη μόνο 1,5 άλυσος του DNA σας και να είστε φανερά πολύ πιο αδύναμοι από εκείνους που έχουν ενεργοποιημένες περισσότερες αλύσους οι οποίοι και σας κυβερνούν! (Νομίζατε πως όποιος έχει παραπάνω αλύσους ενεργοποιημένες θα είναι και καλός;)
Πολλοί λέτε “δεν με ενδιαφέρει το πνεύμα μου, αυτά είναι ψιχαλισμένα, τρελά!”
Αν δεν σας ενδιαφέρει, τότε σταματήστε να αναρωτιέστε γιατί κανείς δεν αντιδρά σ αυτό που ζούμε.
Ο λόγος που δεν μπορούμε να αντιδράσουμε είναι διότι δεν είμαστε συνδεδεμένοι αρκετά με το πνεύμα μας, με την ψυχή μας και λόγω αυτού δεν μπορούμε να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε
Αν δεν σας ενδιαφέρει λοιπόν σταματήστε να γκρινιάζετε για το τι σας κάνουν οι κυβερνήσεις.

                                         


Σας κάνουν όλα αυτά, επειδή ακριβώς ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν σας ενδιαφέρει το πνεύμα σας και η ψυχή σας - διότι εκείνοι με τη γαλούχηση που έχετε λάβει τόσα χρόνια είχαν ακριβώς αυτό σαν σκοπό, το να τα βλέπετε ψυχαλισμένα, ενώ τα μεγαλύτερα τους πειράματα και οι μεγαλύτερες τους έρευνες αφορούν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΨΥΧΑΛΙΣΜΕΝΟ!

Δεν σας κάνει εντύπωση που εσείς τα θεωρείτε τρελά ενώ η NASA και όλες οι μυστικές υπηρεσίες ασχολούνται ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ με αυτά; Εκείνοι γιατί δεν τα θεωρούν τρελά;

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΥΣΟΥΣ ΤΟΥ DNA!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ!
Ο λόγος που οι ασθένειες πληθύνονται δεν είναι αυτά που νομίζουμε. Δεν είναι οι τροφές, ή τα μικρόβια, ή οι κατασκευασμένοι ιοί τους, ή τα ψεκάσματα.
Αυτά όλα ένα ον με ενεργοποιημένες αλύσους, με ισχυρή αύρα, με ισχυρή σύνδεση με το πνεύμα του και την ψυχή του,  θα ήξερε πως να τα κάνει να μην έχουν καμία δράση επάνω του.

                                          


Σ αυτήν την εποχή πιο πολύ από ποτέ είμαστε σε διαχωρισμό από την ψυχή και το πνεύμα και αυτό ΕΙΝΑΙ που προκαλεί ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ξαφνικές και καλπάζουσες!
Ένα άλλο επιχείρημα καθαρά επιφανειακό - δικαιολογία δηλαδή - που χρησιμοποιούν οι χρήστες κάνναβης, είναι ότι
η κάνναβη τους ηρεμεί και ότι ξεχνούν τα προβλήματα τους και νιώθουν χαρούμενοι, γελάνε πολύ κλπ.
Αυτή όμως δεν είναι πραγματική ηρεμία η πραγματική γαλήνη ψυχής. Είναι μια ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ κατάσταση του είναι που σε κάνει να νιώθεις “βαρύς και ασήκωτος” και που μπορεί να παρερμηνευθεί ως ηρεμία. Αυτή η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ, όμως δεν έρχεται χωρίς ΤΙΜΗΜΑ.
Η ομιχλώδης κατάσταση αύρας των καπνιστών μαριχουάνας, τους κρατά μακριά από το να νιώσουν πλήρως τα συναισθήματα τους, και όταν το αντιληφθείτε με τον σωστό τρόπο αυτό, τότε αποκαλύπτεται μια διαφορετική και πολύ λιγότερο χαρωπή εξήγηση σχετικά με την επιλογή αυτής της μεθόδου συναισθηματικής καταστολής!
Όταν οι άνθρωποι έχουν συναισθήματα ή σκέψεις που είναι θλιβερές, έχουν την τάση να θέλουν να αφήσουν το σώμα τους, έτσι ώστε να μην αισθάνονται άσχημα. Οι άνθρωποι που θέλουν να μην αισθάνονται τα συναισθήματά τους έχουν μερικές δημοφιλείς επιλογές:

                                          




TV MIND CONTROL ΣΕ ΑΛΦΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ
Μπορούν να πίνουν αλκοόλ, μπορούν να φάνε junk food, μπορούν να θέλουν να βρίσκονται μπροστά από την τηλεόραση - το οποίο είναι γνωστό ότι προκαλεί μια κατάσταση διαλογισμού ΑΛΦΑ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ - ή μπορούν να καπνίσουν μαριχουάνα.


 Όλες αυτές οι επιλογές δημιουργούν ένα κατακερματισμένο ενεργειακό πεδίο, στο οποίο η καθαρότητα της αύρας είναι σε κίνδυνο. Αλλά τα πνευματικά προβλήματα από τη χρήση μαριχουάνας διαρκούν περισσότερο από ότι οι παρενέργειες από τις άλλες μεθόδους.
Η υποτιθέμενη γαλήνη των καπνιστών μαριχουάνας, είναι βολική δικαιολογία τους. Μπορούν να αισθάνονται πιο ήσυχοι από οτι αν δεν την κάπνιζαν, αλλά δυστυχώς, δεν ξεπερνούν τον πόνο τους. Η διαφυγή τους από τη συναισθηματική δυσφορία είναι προσωρινή.
Αυτό σημαίνει ότι ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ στο να αντιμετωπίσουν πραγματικά τον πόνο. Εάν κάποιος λοιπόν δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, επειδή το έχει καταπιέσει, το έχει βάλει σε καταστολή, τότε είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει να σπρώχνει το σε άρνηση συναίσθημα  κ να το θάβει ακόμα πιο βαθιά , μέχρι να το βγάλει έξω από τη συνειδητότητα του ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!
Αυτό εξηγεί το γιατί η μαριχουάνα ΔΕΝ είναι σωματικά εθιστική αλλά ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΗ.

Αυτό που λένε οι καπνιστές μαριχουάνας είναι “μου αρέσει, περνάω καλά, με κάνει και γελάω”. Σπάνια θα συνειδητοποιήσουν ότι το κάνουν για να μη σκέφτονται τα προβλήματα τους.
Όμως ακριβώς αυτές οι εκφράσεις που λένε δείχνουν πόσο έντονα ψάχνουν το να αποφύγουν τον πόνο.
Και για να είμαστε δίκαιοι είναι λογικό να αναγνωρίσουμε οτι ο συναισθηματικός πόνος μπορεί να είναι πολύ τρομακτικός και το να τον αντιμετωπίσεις χρειάζεται πολύ θάρρος, κουράγιο και αποφασιστικότητα.

Όμως καπνίζοντας μαριχουάνα, δεν θα αυξήσει ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το θάρρος και την αποφασιστικότητα, αλλά θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!
Κι αυτό επειδή η συγκέντρωση που απαιτείται για να δείξει κάποιος αποφασιστικότητα και θάρρος είναι ΔΥΝΑΤΑ συνδεδεμένη με το ΠΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΥΡΑ - και η χρήση μαριχουάνας το καταστρέφει αυτό χωρίς να κάνει διακρίσεις. Πολύ απλά έτσι λειτουργεί.

ΤΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟ!!!

                                          


Φανταστείτε ότι ένα Ομοιοπαθητικό που χρησιμοποιείται συχνά για να σταματήσει τον εθισμό της Κάνναβης είναι το  BANDED AGATE που και μόνο αν πάρετε την λέξη banded = δεμένος, δείχνει το ότι ο άνθρωπος είναι πραγματικά σαν σκλάβος της μαριχουάνας που τον έχει δεμένο με τα δεσμά της.
Γι αυτό και θα δείτε έναν άνθρωπο ακόμα και μερικά χρόνια αφού κόψει την κάνναβη - αν δεν έχει κάνει κάποια καλή Ομοιοπαθητική θεραπεία μετά απο αυτό - να παραμένει δεμένος, σκλάβος της, ακόμα και χωρίς να καπνίζει πια μαριχουάνα.
Αλλά δεμένος και σκλάβος της στη συμπεριφορά του. Θα τον δείτε να μην μπορεί να είναι αποφασιστικός, να θέλει να κάνει κάποια πράγματα στη ζωή του, να θέλει να εργαστεί, αλλά πάντα κάτι να είναι σαν να τον εμποδίζει να κάνει τα σωστά και θαρραλέα βήματα, να λέει “το τάδε δεν μπορώ να το κάνω”, γιατί του λείπει η σύνδεση με την ψυχή του ΑΚΟΜΑ!

Μετά τη λήξη του ψυχολογικού εθισμού, το άτομο χρειάζεται οπωσδήποτε να βάλει μπρος μεθόδους που να επαναφέρουν τη σύνδεση με τη ψυχή και το πνεύμα του, αλλιώς και που δεν καπνίζει πλέον θα βρίσκεται μόνιμα στην ίδια κατάσταση όσον αφορά την πρόοδο στη ζωή του.
Δηλαδή να κάνει κάποια Ομοιοπαθητική θεραπεία, να κάνει διαλογισμό κλπ ώστε να κλείσουν σιγά σιγά οι τρύπες της αύρας του, διότι αυτές δεν κλείνουν μόνες τους, μόνο κα μόνο επειδή σταμάτησε τη χρήση!
Αυτό που θα έπρεπε να κρατήσει κανείς προς το παρόν από αυτό το άρθρο είναι
1. Όταν καπνίσεις έστω και μία τζούρα μαριχουάνας ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ η αύρα σου γεμίζει τρύπες!
2. Η μαριχουάνα μπορεί να μην προκαλέσει ΑΜΕΣΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, αλλά προκαλεί με μαθηματική ακρίβεια συναισθηματικό και ψυχικό θάνατο.
3. Βοηθάει στους καρκινοπαθείς επειδή καθυστερεί, καταστέλει την ανάπτυξη των κυττάρων ΟΛΟΥ του οργανισμού, μαζί όμως και του εγκεφάλου αλλά και όλες τις διεργασίες, ψυχικές, συναισθηματικές αλλά και των υγιών κυττάρων ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΙΑΣΗ, γιατί καταστέλλει και την αυτοίαση του οργανισμού και την άμυνα του.
ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ BABY-MAN
Κάποιος που ξεκίνησε να καπνίζει στα 14 και σταμάτησε στα 40, βρίσκεται στην συναισθηματική του ανάπτυξη σαν να είναι 14 χρονών παιδί!

Θα είναι στα 40, σαν έφηβος στις συναισθηματικές του σχέσεις, όπως δηλαδή είναι οι αυτιστικοί με τις ελαφριές μορφές αυτισμού που δεν αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα τους και δεν μπορούν να κάνουν συνειδητοποιήσεις! (πολύ χαμηλό EQ)

                                                


Η σύντροφος του θα νιώθει ότι έχει να θρέψει ένα παιδί 14 ετών και όχι ότι είναι μαζί με έναν ενήλικα άντρα, από τον οποίο θα έπρεπε να μπορεί να παίρνει προστασία, στήριξη και ασφάλεια, γιατί όλα αυτά καλείται η ίδια να τα προσφέρει στο 14χρονο αυτό παιδί που έχει δίπλα της! Το χειρότερο;
Ο ίδιος δεν θα το αντιλαμβάνεται καν, παρόλο που θα βλέπει οτι δεν μπορεί να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες ενός φυσιολογικού άντρα, αλλά θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να το καλύπτει, και θα έχει συνεχώς θυμό μέσα του, που δεν θα καταλαβαίνει οτι ουσιαστικά είναι θυμός προς τον εαυτό του.

4. Όταν κάποιος σταματήσει τη χρήση, ΟΦΕΙΛΕΙ στον εαυτό του και στους άλλους να λάβει υποστηρικτική θεραπεία. Ξαφνικά όλοι θα παρατηρούν ότι έγινε πιο νευρικός, θυμωμένος κλπ.
Αυτό συμβαίνει διότι ΠΕΦΤΕΙ το τοίχος που είχε χτίσει το οποίο κατέστειλε τα συναισθήματα του και ξαφνικά εμφανίζεται ένας συναισθηματικός χείμαρρος πόνου, που δεν τον αντιλαμβάνεται όμως. Απλά θα βλέπει ότι αντιδρά νευρικά,
θα το ρίχνει στους άλλους, θυμώνει εύκολα κλπ άρα θα χαλάει τις σχέσεις του, όμως ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!
5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ και ΓΙΑ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! Το να κατακρατά το σώμα βαθιά κρυμμένα όλα αυτά τα συναισθήματα και τον συναισθηματικό πόνο, που κάποιος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗ!
http://universalblessing.blogspot.gr/2013/08/blog-post_29.html

http://www.oneman.gr/keimena/diabasma/article1475334.ece

http://strange-omniverse.blogspot.com/2012/09/blog-post_15.html

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_1906.html

Κ. Λ. Ιατρός Ομοιοπαθητικός - Βιοσυντονίστρια - Ενεργειακή Ιατρική - Life Coaching.