ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ


Αγαπημένα μου Αστρικά Αδέλφια και Συνταξιδιώτες στο Άπειρο...

Η αντίφαση του παρακάτω μηνύματος είναι πως ενώ απευθύνεται σε όλους, τελικά δεν είναι για όλους.

                                                    


Γνωρίζοντας πως όσες οι ψυχές σχεδόν τόσες και οι ψυχικές πορείες θα κάνω παρακάτω μια σύντομη αναφορά που λίγοι θα καταλάβουν, ελάχιστοι θα εμπεδώσουν και ακόμα λιγότεροι θα κάνουν πράξη στην καθημερινότητά τους από εδώ και πέρα...

Φυσικά υπάρχουν ήδη εξαιρέσεις από κάποιους που γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα παρακάτω και τα έχουν ενσωματώσει στη ζωή τους εδώ και καιρό. Αυτοί κάνουν την αισθητή διαφορά και αποτελούν πρότυπα και παραδείγματα προς μίμηση.


Ο κόσμος μας αλλάζει και εξελίσεται ραγδαία σε βαθμό που πολλές φορές δεν προλαβαίνουμε να εμπεδώσουμε τις αλλαγές οι οποίες κι αυτές με τη σειρά τους αλλάζουν διαδοχικά.
Πρόσφατα στη χώρα που ενσαρκωθήκαμε σε αυτό τον Πλανήτη για να βιώσουμε τις μαθησιακές μας εμπειρίες αλλά και για να φωτίσουμε το δρόμο Του ώστε να εξελιχθεί περεταίρω, έγιναν κάποιες κινήσεις στο πολιτικό σύστημα που έδειχναν πρωτοποριακά θετικές και ελπιδοφόρες για μια μαζική ψυχική και φυσική ανάταση.

Όταν γίνεται μια θετική κίνηση η οποία έστω υπόσχεται πως θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο όλων μας για μια περεταίρω συλλογική ανέλιξη σε άλλα επίπεδα, αν όχι απαιτείται, ίσως τουλάχιστον χρειάζεται να της αφιερώσουμε μερική από την προσοχή μας ώστε να ενδυναμώσουμε ενεργειακά το αναμενόμενο θετικό αποτέλεσμα της.

                                                    



Η ενέργειά μας σε συλλογικό επίπεδο ήταν η δέουσα αλλά το αποτελεσμά της φιλτραρίστηκε από φοβισμένα ανθρωποειδή που είχαν τον τελικό λόγο.

Το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά τα τελικά αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν το μαζικό συμφέρον είναι ένα ακόμα δείγμα του πόσο πολύ έχουν διαβρωθεί όλοι όσοι έχουν λάβει θέσεις πολιτικής εξουσίας σε αυτό τον τόπο, αλλά και ένα παράδειγμα του ότι οι Ελεύθεροι Έλληνες δεν έχουμε να περιμένουμε απολύτως τίποτα το θετικό από ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα που θεωρεί πως ασκεί εξουσία πάνω μας.

Αυτή η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ που η συντριπτική πλειοψηφία εσφαλμένα θεωρεί ως την μόνη πραγματικότητα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να ενδυναμώνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την έλξη της προσοχής τους μέσω στημένων υποτιθέμενων προβλημάτων και απρόσμενων ανωμαλιών και με την απομύζηση της ζωτικής τους ενέργειας στο πνευματικό πεδίο μέσω σκεπτομορφών και ενεργειών ενώ από το φυσικό πεδίο μέσω της εργασιακής δουλείας των.

                                                         

Δηλαδή η όλη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ έχει δημιουργηθεί για να συντηρείται από εμάς εις βάρος μας και να μας κρατά μέσα σε αυτό το πεδίο / παγίδα ως θύματα / τροφοδότες αυτών που τη δημιούργησαν.

Η συντριπτική πλειοψηφία αγνοεί πως αυτή η πραγματικότητα δε θα αλλάξει αν παρουσιάζουμε διαρκώς το ανώμαλο της περιεχόμενο προς κάθε κατεύθυνση με τη δικαιολογία πως προσπαθούμε να ενημερώσουμε και να δραστηριοποιήσουμε το σύνολο.
Θυμίζει λίγο κάποιες αναρτήσεις από ζωόφιλους που δείχνουν ζώα να ταλαιπωρούνται με φρικτό τρόπο από κάποια υπο-όντα προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν κάποιους ώστε να γίνουν κι αυτοί ζωόφιλοι.
Δυστυχώς όλο αυτό έχει μηδενικό ως και αρνητικό μάλιστα αποτέλεσμα, διότι όποιος είναι ήδη ζωόφιλος και φέρεται ήδη με αγάπη και σεβασμό στα ζώα θλίβεται και δονητικά πέφτει, ενώ όποιος κακομεταχειρίζεται τα ζώα δεν πτοείται διόλου και μέσα από την ανώμαλη συμπεριφορά και χαρακτήρα του μπορεί και να γελά ή να τη "βρίσκει" κιόλας...

Αφήστε το ακραίο αλλά πιθανότατο ενδεχόμενο να αντιγράφει και τις ανώμαλες πράξεις κάποιων μέσα από αυτή τη διαδικασία, ή να τις συνδυάζει δημιουργώντας νέες χειρότερες...Τους δίνουν και νέες ιδέες δηλαδή.

                                                      



Αγαπημένα μου Αστρικά Αδέλφια, αυτός ο ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ χαμηλών και υψηλών δονήσεων είναι ακριβώς σαν ένας αγώνας από δρομείς αθλητές.
Κανένας από τους αθλητές που λαμβάνει μέρος δεν κοιτά τι κάνει ο διπλανός του διότι η ψυχολογία του επηρεάζεται και μπορεί να αλλάξει την επίδοσή του...
Ο κάθε ένας από τους αθλητές κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κερδίσει τον αγώνα χωρίς να ενδιαφέρεται για το τι κάνει ο άλλος...
Για αυτό το λόγο πολλές φορές βλέπουμε κάποιους να έχουν τερματίσει και κάποιοι να βρίσκονται πίσω πολλά μέτρα.

                                                         



Αν ο προπορευόμενος ενδιαφερόταν για το τι κάνουν οι άλλοι θα έκοβε ταχύτητα αφού θα ήταν σίγουρος για τη νίκη του και σχεδόν θα συμβάδιζαν με κάποια ασφαλή διαφορά που να του προσδίδει μια σίγουρη νίκη χωρίς να τα δίνει όλα.
Φυσικά βλέπει τι κάνουν οι άλλοι αλλά δεν εστιάζεται εκεί...
Εστιάζεται στη δική του πορεία και εργασία και επιδιώκει να κάνει ένα νέο ρεκόρ.


Ξέρετε πότε μόνο κάποιοι που έχουν μείνει πίσω προσπερνούν και πολλές φορές νικούν;...Αυτοί που εστιάζουν μόνο στην προσπάθειά τους και όχι στο που βρίσκονται οι προπορευόμενοι.

Αυτό ακριβώς είμαστε όλοι...Δρομείς σε έναν Κοσμικό Αγώνα.

Σταματήστε να εξαπλώνετε αρνητικές ειδήσεις και ψάξτε μόνο για τς θετικές.
Μην παίζετε το παιχνίδι τους...Σας έχουν ρίξει το "τυράκι" αλλά δε βλέπετε τη φάκα.
Ενδυναμώστε τις θετικές πράξεις και σκέψεις σας και των άλλων γύρω σας προωθώντας ΜΟΝΟ αυτές.


                                                    



ΕΙΣΤΕ ΘΕΪΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.


ΑΥΤΗ Η ΑΝΩΜΑΛΗ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΔΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ.

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ, Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ...
ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.