ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ



     
   Αγαπημένη Παρουσία του Θεού ΕΓΩ ΕΙΜΙ μέσα μου !!!


   Εν Ονόματι και δια της Δυνάμεως του Αγίου Χριστικού Εγώ Ειμί μέσα μου και που είναι δικό μου... τώρα με ευγνωμοσύνη αναγνωρίζω και δέχομαι τον μανδύα Σου της Ηλεκτρονικής Ουσίας του Φωτός να με περιβάλλει σαν ένας σταθερός, αναφλεγόμενος και συνεχώς επεκτεινόμενος Προστατευτικός Κύλινδρος Φωτός γύρω μου!


   Μέσα από την Κοσμική Σου Καρδιά, αισθάνομαι τον παλμό της Φλόγας Της Θεότητας, της Φλόγας της Αγίας Χριστικής Ατομικότητας μου, αγκυροβολημένη μέσα στην φυσική μου καρδιά και περιβαλλόμενη από εκείνη την Χρυσή Ακτινοβολία, δια της οποίας ρέουν πάντοτε οι Αρετές, ιδιότητές και Ευλόγίες από Εσένα και τους Αγγελιοφόρους Σου σε μένα και μέσα από εμένα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ παντού.


   Αναγνωρίζω και δέχομαι την Παντοδύναμη Πανοπλία Του Φωτός που με αγάπη μου προσεφέρθει από τον Αγαπημένο Αρχάγγελο Μιχαέλ - την Περικεφαλαία μου, τον Θώρακα, τις Περικνημίδες, την Πανοπλία, το Ξίφος, την Ασπίδα και τον Σταυρό Του Χριστού.

   Επίσης δέχομαι την επιπρόσθετη προστασία του δικού μου Προστάτη Αγγέλου, που μου εδόθη από Τον Αρχάγγελο Μιχαέλ σαν μια πολύ αναγκαία προστασία για μένα στην υπηρεσία μου στην Ζωή.


   Τώρα επικαλούμαι την επιπρόσθετη βοήθεια Του Ελωά Κυρίου Ηρακλή, Του Αρχαγγέλου Μιχαέλ, Του Κυρίου Αίγη, Της Αγαπημένης Κυρίας Αστραία, Της Ευλογημένης Μητέρας Μαρίας και του μεγάλου Σεραφείμ Γιούνιτας, να διατηρήσουν αυτήν την Δραστηριότητα της Προστασίας γύρω από εμένα και του κόσμου μου, για να μπορεί να εκδηλωθεί ΜΟΝΟ το Θέλημα Του Θεού σε όλες μου τις δραστηριότητες, σε όλους τους τόπους και πάντοτε.


   Κάνω αυτήν την επίκληση στο Όνομα και Διά της Παντοδυναμίας Του Θεού ΕΓΩ ΕΙΜΙ και σφραγίζω αυτήν την ένθερμη προσευχή μου στο Φώς της δικής μου Χριστικής Φλόγας.


                            ΓΕΝΟΙΤΟ ~ ΓΕΝΟΙΤΟ ~ ΓΕΝΟΙΤΟ