ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.




Αγαπημένα μας Αδέλφια...

  Η Ψυχή ενσαρκώνεται στο φυσικό πεδίο για να λάβει κάποιες εμπειρίες οι οποίες θα της επιφέρουν τη γνώση και παράλληλα την ανέλιξη προς την Αρχική Αφετηρία της.

  Μέσα από διαδικτυακές ραδιοφωνικές εκπομπές και συζητήσεις που έχουμε κάνει παλιότερα έχουμε παρουσιάσει την εικόνα πως η Ψυχή έρχεται να λάβει τις οποιεσδήποτε εμπειρίες για να ωριμάσει και να ανελιχθεί παραπάνω μεταφέροντας τις γνώσεις της στην Κεντρική Πηγή...Αλλά αυτή η εικόνα δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν προσδίδει το απόλυτο νόημα αυτού του Ψυχικού ταξιδιού όπως είναι τώρα πιά...

  Για παράδειγμα είχαμε πει πως κάποιος που παίρνει ναρκωτικά η Ψυχή του είχε αυτή την επιθυμία να λάβει αυτή την εμπειρία.

  Ακόμα πως, ψεύτες, μοιχοί, εκβιαστές, κλέφτες, δολοφόνοι, βιαστές, παιδεραστές, αιμομείκτες κλπ. έχουν λάβει αυτές τις εμπειρίες λόγω ψυχικής  επιθυμίας ή ως μέρος του καρμικού τους σχεδίου.

  Τα πράγματα όμως είναι πολύ σοβαρότερα από αυτή την επιφανειακή παρουσίαση και θα τα εξηγήσουμε όσο το δυνατόν περιεκτικότερα και περιληπτικά παρακάτω.

  Όλα τα παραπάνω ίσχυαν σε παρελθοντικούς χρόνους και αιώνες όπου η ανθρωπότητα βρισκόταν σε σκοταδιστική κάθοδο και η Απόλυτη Γνώση του Φωτός και της Αγάπης ήταν περιορισμένη σε ελάχιστους συγκεκριμένους κύκλους και κοινωνίες.

  Εκεί και τότε, μπορούσε να «κατηγορηθεί» το κάρμα και η οποιαδήπτε ανώμαλη επιθυμία της Ψυχής ως «εκπαιδευτική» εμπειρία.

   Η ανθρωπότητα έχει επί μακρόν καταβυθιστεί στην επικίνδυνη άγνοια και η χειρότερη χρονική περίοδος σκότους ήταν ο Μεσαίωνας όπου πολλές Ψυχές ξέπλυναν ή και επωμίστηκαν επιπλέον κάρμα.

   Από τη στιγμή όμως που έχουμε περάσει σε μια Αναληπτική Φωτεινή περίοδο και η γνώση έχει δοθεί μέσα από τη Θεϊκή Συνείδηση στην παγκόσμια συνειδητότητα των ανθρώπων μέσα από τα Ουράνια μηνύματα των Γαλαξιακών, μέσα από την ενσαρκωμένη παρουσία των Διδασκάλων, μέσω της εσωτερικής μας φωνής, μέσα από την ανθρώπινη αλληλεπίδραση, αλλά ακόμα και μέσα από θετικά ψήγματα αλήθειας των αποπροσανατολιστικών επί τω πλείστον θρησκειών, δεν υπάρχει κανένας πάνω στον πλανήτη σήμερα που δεν έχει συνειδησιακή γνώση του τι είναι φωτεινό και σκοτεινό.

   Η Θεϊκή Πηγή δεν δέχεται κανένα Ον προς Ανάληψη που δεν έχει αποδεχθεί αυτή την πραγματικότητα και εξακολουθεί με τις διάφορες προσωπικές του δικαιολογίες να ενδίδει στα πάθη και τις προσκολήσεις του ανεξαρτήτως σοβαρότητος εξαπατώντας τον ίδιο του τον εαυτό εθελοτυφλώντας, καθώς και την ίδια την Πηγή.

  Η Πηγή θεωρείται "εξαπατημένη" διότι οι χαμηλές εμπειρίες έχουν ήδη ληφθεί από προηγούμενες ενσαρκώσεις και κάποιες Ψυχές συνεχίζουν να προσκολούνται σε χαμηλών δονήσεων ενέργειες και πράξεις ως εθελοτυφλούντες ή θύματα της λήθης ταΐζοντας τους δαίμονες που μας έχουν όλους καταλάβει, καθυστερώντας τις πληροφορίες να ληφθούν προς την Ίδια.

  Δηλαδή, τώρα πιά δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία και σοφό θα ήταν να προετοιμαστεί η κάθε Ψυχή να λάβει ό,τι της αναλογεί μέχρι την τελική της Κάθαρση.

  Η κάθε Ψυχή θα λάβει την Κάθαρση της μέσα από Αληθινή Πνευματικότητα αποκωλυμένη των προκλητικών της προσκολήσεων ή μέσα από τον ανάλογο ψυχικό συναισθηματικό και φυσικό πόνο. Αυτή θα διαλέξει αναλόγως ωριμότητας.

  Οι Αναληπτικές Ενέργειες που λούζουν τη Γη ενισχύουν τα άμεσα ξεκαθαρίσματα και ο Νόμος της Δράσης –Αντίδρασης θα δρά ακαριαία σε όλους και δε θα χρειάζεται για να ξεσκεπάζεται μια «ανωμαλία» να περνούν 30 ή 60 χρόνια.

  Όλα θα αποκαλυφθούν προς όλους άμεσα και για αυτό ας πάψουμε να πιπιλάμε την ανούσια καραμέλα των διαφόρων εμπειριών που δήθεν επιζητά η Ψυχή και να κάνουμε περιττές ασυδοσίες ενώ κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας σαν κακομαθημένα μικρά παιδιά, ειδικά τώρα που μας έχει δοθεί και συνειδητά μια τέτοια γνώση.

  Ας αντιληφθούμε τη ξεχωριστά μοναδική σπουδαιότητα της Ψυχικής μας υπάρξεως και ποιά είναι η Αληθινή πορεία της και ας θυμηθούμε επιπλέον πως έχουμε επί σκοπού εμποτιστεί με συλλογικούς ασυνείδητους προγραμματισμούς που μας έχουν υποβάλει σε ανάλογες σκέψεις τάσεις και συμπεριφορές.

«Πρέπει να σκέφτεστε έτσι...πρέπει να διασκεδάζετε έτσι...πρέπει να τρώτε να ντύνεστε και να κάνετε έρωτα έτσι...»

   Για να μην παραλείψουμε τα αιθερικά εμφυτεύματα όπου άπαντες –πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων- έχουμε στα αιθερικά μας σώματα και μας υποβάλλουν ως γνήσιες δαιμονικές τεχνολογίες σε παντελώς ανώμαλες και ξένες προς τη φύση της Ψυχής μας, εμπειρίες/προκλήσεις.

   Αγαπημένα μας Αδέλφια, βιώνουμε μια εποχή παγκοσμίως όπου η Πνευματική πορεία των ανθρώπων εξαρτάται απόλυτα από την αντίσταση και την αντίδραση που θα παρουσιάσουν συνειδητά προς τους δαίμονες που τους έχουν καταλάβει.

   Το μήνυμα αυτό δεν έχει στόχο να «μαλώσει» ή να κρίνει, απλά είναι μια έντονη υπογράμμιση και ένα άμεσο ξεκαθάρισμα των ίσως παρεξηγημένων εντυπώσεων που έχουν παρουσιαστεί –ελλειπώς- σχετικά με το Tαξίδι της Ψυχής.

Καλό Ψυχικό Ταξίδι σε όλους.

Το μήνυμα αυτό μας δόθηκε από κοινού και εφόσον μας ζητήθηκε λάβαμε την υποχρέωση να σας το μεταφέρουμε.